Kalender?


Jag vill hitta en bra väggkalender, som man kan skriva upp saker i, men verkar inte som jag hittar någon bra. Vill faktiskt inte ha en med kungafamiljen eller något sånt på. Hade en med Hello Kitty förra året som var perfekt. Är så bra att ha en sån när man jobbar som jag gör och har olika möten m.m. Får väl kolla vidare om jag hittar någon.

Idag fick jag besök av Ellinor före jobbet igen, älskvärt! Nu är jag inne på andra natten av tre ;)
.

28 Januari


Tillbaka på jobbet då för min vanliga nattjobbarhelg. Hann iallafall träffa Ellinor några timmar innan jobbet och det är ju guld värt. Man missar ju det sociala umgänget när man jobbar på nätterna och sover på dagarna, men det är sånt man får ta igen mer sen när man är ledig ;)
.

27 Januari


Idag har jag jobbat extra hela dagen, men tiden har gått ganska fort ändå och det är ju skönt. Imorgon är det min vanliga jobbhelg med nätterna igen. Det blir ingen dålig Februari-lön iaf ;)
.

26 Januari


Vaknade klockan 7 idag, skönt att vakna så tidigt och bara ta det lugnt på morgonen. Tog sen en promenad ner till stan och träffade Ellinor och fixade lite ärenden. Hemma igen hade jag tvätten, så det blev att fixa med den och laga mat och sånt alldagligt. Nu på kvällen har jag mest tagit det lugnt och kollat upp lite saker som jag eventuellt planerar att göra. Ska jobba extra hela dagen imorgon, så ska nog sova strax. Imorgon kommer ju lönen också ;)
.

25 Januari


Har haft fullt upp i några dagar nu, så har inte blivit så mycket sittande vid datorn.

Jobbade extra i Fredags och efter det gick jag upp till Jukka. Satt där några timmar innan jag, han och Ellinor gick ner till mig och kollade på film. I Lördags låg jag mest i soffan och hade kvinnovärk halva dagen. Sen på kvällen kom Jukka ner och så spelade vi tv-spel och TP!

På Söndagen städade jag lite på morgonen och sen bakade jag bullar. På kvällen kom Jukka och Mattias och åt tacos och sen kom Adam också, så spelade vi sällskapsspel och bingolotto. Verkligen en trevlig helg! Lugn, fast ändå inte! Perfekt :)

Igår var jag och Lasse i Ullared och som vanligt köpte jag massor utan att egentligen veta vad jag har köpt, men det är ju nödvändiga saker antar jag, haha! När vi kom hem hann jag bara slänga in sakerna och byta om för att sen gå till jobbet och hoppa in lite extra igen. Samma idag, då jag jobbar morgon. Skönt att hoppa in lite såhär. Dels för att få träffa dagpersonalen som man mest hinner hälsa på annars och sen självklart att det visar resultat på lönen sen. Har ju så mycket att spara till, så det är aldrig fel :)
.

20 Januari


Igår när jag slutat var det handledning med jobbet och sen hem en sväng. På eftermiddagen hade jag och Ellinor våran bästisdag. Åt sushi och sen gick vi på första bion: Svinalängorna. Efter det tog vi en kaffe före bio nummer två: Änglagård 3. Anledningen till att vi gick på bio två gånger var för att vi hade biljetter som gick ut, men det var faktiskt mysigt, så vi funderar på att göra så fler gånger. Filmerna var väl inga direkta höjdare, men inte heller dåliga. Det är svårt att ha en åsikt om dom faktiskt, haha! Dom var sevärda, men kanske inte direkt dom man behöver se om igen. Svinalängorna var mest tragisk och Änglagård var väl i samma stuk som dom två första filmerna.

Idag gick jag till Lidl för att köpa proppar, men dom hade inga! Drygt! Passade på att diska och plocka lite medans det var ljust och nu sitter jag och väntar på Ellinor som kommer hit strax. Ska nog betala några räkningar så länge.
.

Helsingborg, Helsingör och Änglagård


I Fredags tog vi en spontan tripp ner till Helsingborg för att åka över till Helsingör på Lördagen. Jag och Ellinor trodde dock att vi skulle åka först på Lördagen, så det fick bli en snabbpackning och sen komma iväg. Var väl framme på hotellet i Helsingborg vi halv elva på Fredagskvällen, så det var bara att slänga på sig smink och byta om före utgång. Sjukt trevlig utekväll och vi stannade tills det stängde vid 5. Tillbaka till hotellet för att försöka sova lite innan frukosten, vilket inte gick så bra, men kul ändå, haha!

Efter frukosten åkte vi över till Helsingör. Ärligt talat var det väl inte så mycket att se där, men roligt att bara göra något. Sen att gå runt där lite halvsliten var nästan lite mysigt. Hemvägen var inte lika rolig. Att sitta i en bil i flera timmar tog på kroppen, var ju lagom stel när man kom hem, haha! Väl hemma blev det kinamat och sen en film som jag somnade till efter 10 minuter, så trött var jag, vilket man ska vara efter en sån roadtrip ;)

Igår kom Ellinor hem till mig så att vi kunde kolla på Änglagård. Skulle egentligen ha tittat på både ettan och tvåan, men hann bara den första. Jukka gullegris kom förbi med pizza också, perfekt när man är bästis med sin granne alltså, haha!






.


13 Januari


Idag har jag bara sovit och gått till jobbet. Rolig dag va?
.

12 Januari


Tillbaka på jobbet igen. Innan jobbet har jag mest sovit, eller jag vaknade 5 i morse och var vaken några timmar innan jag fortsatte sova, haha! Igår gick proppen till lamporna och elen i köket och sovrummet. Som tur var klarade sig kylskåpet och spisen iallafall! Måste se om jag har några proppar, men det är lite svårt när det är så mörkt hela tiden. Får väl bli på Fredag om jag vaknar när det fortfarande är ljust. Sen måste jag övertala någon att hjälpa mig att byta också, men det ska nog inte bli så svårt ♥

Var uppe en snabbis hos Jukka nu på kvällen och fick en biobiljett av trollungen, den går visserligen ut 19/1, men så gulligt ändå! Kanske får bli en Söndagsbio? Perfekt!
.

11 Januari


Idag vaknade jag klockan 4, så lika bra att gå upp när jag ändå hade tvätten och sånt vid 7. Tvättade och plockade lite innan jag skulle till frisören. Lite drygt att få klippa av det när man börjat få lite längd, men det behövs ju emellanåt. Fick iallafall beröm för att mitt hår var friskt i helhet. Efter det träffade jag Lasse och åkte till mamma en stund. När jag kom hem råkade jag somna och fick för mig att det var natt, så jag bara sov och sov, haha! Som när min telefon ringde, så tänkte jag bara jaha, ringer dom mitt i natten och så sov jag vidare, haha! Men det gör inget eftersom jag ändå jobbar imorgon och behöver ställa om dygnet.
.

9 Januari


Sista jobbnatten för helgen nu då. Nästa gång jag jobbar är på Onsdag, så fram tills dess ska jag ha några välbehövliga dagar då jag bara är hemma. Ska nog försöka vara helt själv någon dag också. Känns som det behövs, eller iallafall en halv dag, haha! Har i princip varit med folk eller någon varje dag sen julafton, även om jag inte alltid har skrivit om det, haha! Jag klagar absolut inte, för vi har haft sjukt roligt och varierande folk med både fest och myskvällar, men ibland behöver man ju vara lite själv och få sakna alltihop. Jag måste verkligen köra en storstädning och boka klipptid också. Detta ska jag ordna i veckan, för i helgen vill jag verkligen hitta på något kul utan att ha massa annat att tänka på. Frågan är bara vad det skulle vara, för med kul menar jag inte att festa, utan mer att jag vill åka bort eller göra något annorlunda. Får fundera på detta när jag har ordnat städningen och klippningen, en sak i taget så att säga :)
.

7 Januari


Dom senaste dagarna har jag haft fullt upp. Varit ute hos Lasse och dom, varit hos mamma, festat, umgåtts med Ellinor och haft pyjamasparty. Roliga dagar! Synd bara att ledigheten går så fort när man har roligt, så nu är jag tillbaka på jobbet igen och ska jobba hela helgen. Nu är det tillbaka till rutinerna som gäller =)
.

4 Januari


Jag har råkat ställa om mitt dygn, för jag sov så länge igår, vilket gjorde att jag var vaken hela natten i natt och sen sov på dagen idag också, haha! Igår var iallafall Ellinor här på kvällen och sen kom Mattias också. Idag tvättade jag på morgonen och sen sov jag tills Ellinor kom hit på eftermiddagen. Nu ska jag försöka lägga mig snart, så att jag får ordning på detta :)
.

2 Januari


Då är nyår över!

I Torsdags spelade jag, Ellinor, Mattias och Klas bingolotto. Mattias vann en ny lott bara, men som vanligt vann inte vi andra något, haha! Men det var trevligt ändå. Spelade TP och fick känna sig lite trög och sen kollade vi på någon skruttig film på TV. Mys!

Nyårsafton tillbringade vi hemma hos mig med en rejäl fest. Jag ska aldrig mer klaga på att det har varit stökigt efter det här, haha! Det var stökigt precis överallt, till och med i mitt sovrum. Alla glas var använda trots att vi hade plastmuggar och det var kletigt nästintill överallt på golvet i hela lägenheten, haha! Det är ju bara nyår en gång om året, så det gör väl inte så mycket! Bra fest var det iallafall och det är ju huvudsaken =)

På Söndagen var nästan alla kvar hos mig, så vi bäddade ner oss allihopa på luftsängen och i sofforna och kollade på film och myste. Sen när dom flesta hade åkt hem, kom några andra förbi mest hela dagen. Mysig dag =)

Idag har jag sovit och städat efter festen. Sen kom Jukka ner och kolla på film och lånade mitt badkar en stund innan jag gick till jobbet. Jobbar bara denna natten nu och sen ledig till helgen, skönt det!
.

RSS 2.0