22 Juli 2011


Passar Lottas hundar idag, så nu ligger alla fyra och sover i soffan, sötbollar! Väntar på att Lotta ska få rast, så att vi kan ta en promenad med hundarna. Efter det ska jag börja fixa mig inför jobbet i eftermiddag och plocka fram kläder till ikväll, då vi ska drinka lite. Lotta hämtar mig när jag har slutat, så ska vi hem till henne och förfesta och sen ut. Hoppas verkligen att det blir en lyckad utekväll idag. Dom två senaste gångerna jag har festat har det varit trevligt, men ändå lite halvdant. Det har väl berott på att det mestadels var studenter ute ena kvällen och nu sist tillbringade vi mesta tiden i bilen till och från Göteborg, haha. Sällskapet har varit det bästa, men annars har det inte direkt varit topnotch-kvällar hittills. Före det hade jag ju alkoholuppehåll i några månader, så innan studenten hade jag inte festat sen vi var i Hbg i Januari, men där hade vi ju roligt. Ikväll blir det alltså femte festen för i år, så nu hoppas jag att kvällen blir som en riktig festkväll ska vara ;p
.

19 Juli 2011


Jobbar fortfarande mest hela tiden. Jobbat igår och idag natt, sen blir det bara hem och sova några timmar imorgon innan jag börjar jobba klockan tre igen. På ett sätt är jag faktiskt glad att det är dåligt väder, för då gör det inte så mycket att man jobbar, det hade varit värre om det var strålande sol hela sommaren. Samtidigt saknar man ju det fina vädret. Går hela tiden och tänker som att det är vår eller höst och tänker -när sommaren kommer... eller -i jul ska jag... fast att det är sommar nu och att det är långt kvar till julen. Inte precis sommarkänslor direkt!
.

16 Juli 2011


Min datorladdare råkade gå sönder igår. Den har antagligen åkt under bordet och knäckts när hundarna har sprungit här, sånt som händer. Nu ska jag iallafall ut till Lasse och se om han kan laga den. Hade hoppats på sol eftersom det har stått att det ska bli det idag, men nu verkar dom ha ändrat sig igen. Tråk att det alltid ska vara dåligt väder när man är ledig!
.

15 Juli 2011


Usch, vad dåligt jag har sovit i natt, kunde först inte somna och sen gick jag upp tidigt för att ta emot Lottas hundar. Har alla hennes tre idag + min egen, så det är som ett litet hunddagis här för tillfället, men det är mysigt. Håller på att tvätta nu, sen ska jag jobba extra 14.45-20.45 och efter det blir det hem och sova tidigt.

Typiskt, jag skulle visa en bild på gos-Neo, men så funka det inte att lägga upp den :s
.

12 Juli 2011


Ett  tag sen jag bloggade igen, haha. Det senaste har jag mest jobbat och varit hundvakt åt Marley, men i helgen var jag ledig. Hade filmkväll med Ellinor på Fredagen, vi kollade på Tusen gånger starkare och Hotell gyllene knorren, haha! Barnfilmer, men trodde faktiskt Tusen gånger starkare skulle vara mer åt fjortishållet och det brukar ju vara roligt, men nej, denna var bara överdriven och definitivt för yngre. Vi hade iallafall en trevlig kväll och det är ju huvudsaken :p

I Lördags blev det först en kaffe i stan med Ellinor och sen på kvällen blev det vindrickande med Lotta och några kompisar till henne. Början av kvällen var rolig, men sen blev det lite knas, så vi åkte till Göteborg istället där vi bara stod och köade innan vi vände och åkte hem igen, haha. Söndagen var bakisdag och pizza med Jukkis. Nu är det jobb som gäller igen.
.

3 Juli 2011


Var på hundutställningen på Ryda med Lotta och Sussie idag igen. Chiqita ställdes ut, men eftersom att hon har underbett, så kom hon "bara" trea, fast jag är nöjd ändå. Har haft väldigt trevligt iallafall och skrattat massor åt mina och Lottas flummiga skämt. Varför blir allt så mycket roligare när man är övertrött? Inte så konstigt att jag är trött visserligen, var på utställningen hela dagen igår, sen jobbade på kvällen, sen bara hem och sov innan utställningen hela dagen idag också och nu är jag på jobbet igen. Pust, haha :)
.

Hundutställning Ryda


Nu åker jag med Lotta på hundutställningen på Ryda här i Borås. Chiqita ska inte ställa upp förrän imorgon, men följer med för skoj skull idag. Ska bli trevligt, har med matsäck och allt :)
.

RSS 2.0