21 Oktober 2011


Hade smärta-utbildning i Onsdags, den var helt okej faktiskt. Efter den var det bara snabbt hem och vända för att gå till jobbet. När jag hade slutat var det bara hem och sova för att orka upp till skolan på Torsdagen. Samma sak efter skolan, bara hem och sova lite för att sen gå och jobba natten. Gick av klockan 8 i morse, sov några timmar och gick sen upp för att tvätta. Passade på att städa och fixa samtidigt så att man slipper det i helgen. Nu är jag på jobbet igen, men det är bara ett kortpass så det är helt okej, är ändå ledig både Lördag och Söndag i helgen. Inte helt fel med tanke på den fullspäckade veckan som har varit :)
.

18 Oktober 2011


Har jobbat 55 timmar på fem dagar, så idag är första gången på några dagar jag har varit ledig. Eller ledig och ledig, slutade klockan 8 i morse och var tvungen att sova lite efter det, men på eftermiddagen har jag iallafall varit helt ledig. Åkte till My one med Ellinor för att köpa ett täcke till Chikki, men hon har så konstig storlek, så jag hittade bara en tröja till henne som får duga så länge även om den inte var helt perfekt, hon ska ju ändå få ett vintertäcke snart.

Efter det åkte vi till stan för att ta en kaffe. När vi satt där kom en äckelgubbe fram till oss och vi trodde han skulle fråga efter cigg, men han svamla mest så vi inte riktigt förstod och sen fick han syn på Chiqita och började närma sig henne som satt innanför min jacka. Då när han ställde sig rakt framför oss märkte vi att hans snopp hängde ut genom byxorna! Fy fan vad äckligt det var, haha! Vi började plocka ihop våra saker och markera att vi blev obekväma och skulle gå, så då svamlade han något och gick därifrån som tur var, haha. Allt gick så fort, men vi blev allt lite chockade, men skönt att han fatta vinken iallafall. Till och med Chikki morrade ju på honom, vilket hon aldrig gör mot människor annars. Det finns verkligen folk till allt, haha!

Nu ska jag gå och lägga mig, ska upp tidigt på utbildning imorgon :)
.

15 Oktober 2011


Är i mitten av min jobbhelg, så som vanligt blir det jobb på nätterna och sömn på dagarna då. Träffade Ellinor en stund och gick till Hemmakväll igår, där råkade jag köpa första säsongen av True blood. Har aldrig sett det innan, men Johanna har sagt att den ska vara bra, så får väl ge den en chans. Är ju alltid trevligt med lite tidsfördriv om inte annat ;)
.

Svampplockning och hästridning


I Söndags när jag var hos Lasse gick vi ut i skogen för att plocka kantareller. Hittade bara runt 20 stycken, så det blev inte alls många, haha, men det är skönt att gå runt i skogen iallafall.

Igår var jag med Jessica i stallet och red. Mysigt, men tråkigt att det blir mörkt så fort. Helt plötsligt var det kolsvart när vi var mitt ute i skogen och vi hade glömt att ta med ficklampor. Det gick ju bra ändå, men är lite roligare när man ser saker runt omkring och kan se ifall grenar hänger ner, haha. Känner mig lite som en skogsmulle som både har varit i skogen och stallet de sista dagarna, fast jag gillar det ;p

Idag skulle jag egentligen ha haft Mary Kay-bjudning, men hon som håller i det ringde för någon timme sen och sa att hon är sjuk, så det är framflyttat till den 27 istället. Lite drygt.
.

9 Oktober 2011


Vaknade vid sju idag, har diskat och plockat undan lite och nu väntar jag på att Lasse ska hämta mig så jag kan följa med ut till honom och Samantha och hälsa på, alltid lika trevligt :)
.

3 Oktober 2011


Idag har det inte blivit mycket gjort. Hade Lottas hundar under dagen och sov på eftermiddagen för att nu jobba natten, så mer än det har jag inte haft för mig idag.
.

2 Oktober 2011


Idag har jag haft en riktigt trevlig dag. Först mötte jag Frida, som följde med mig till knalle och BR, där jag köpte presenter till mitt gudbarn som har fyllt ett år. Vidare upp till Alideberg och Peters familj för att lämna sakerna till Jack-Daniel och se på deras nya bebis Zeke. Sötbarn ♥ Efter jag hade vart där plockade Jessica upp mig och vi åkte ut till stallet där hon har sina hästar. Jag red faktiskt för första gången på flera år, så räknar med rejäl träningsvärk imorgon, men det får det vara värt. Kom nyss hem, så nu blir det sängen, är helt slut efter denna fullspäckade, men jättebra, dagen. Skönt med nyktra helger då man verkligen hinner med att göra saker och träffa vännerna, istället för att slösa tiden på att vara full/bakis. Det är väl roligt det också, men inte varje helg. Är väl vuxenpoäng när man börjar känna så? :p
.

1 Oktober 2011 - Nu börjar bloggandet igen ;)

Nu kommer jag börja blogga igen. Känns som man har mer tid och ork till det under hösten och vintern när man är hemma och inomhus mer än på sommaren. Är mycket därför jag inte har bloggat på ett bra tag eftersom jag varit iväg och gjort annat än suttit vid datorn. Nu känns det som pausen får räcka och att det faktiskt ska bli roligt att börja skriva igen :)
.

RSS 2.0