Göteborg


Nu åker jag till Göteborg och shoppar med Jukka, Ellinor och Jack. Berättar om min helg sen!
.

Pengar på gatan!


Glömde ju att berätta att jag och Ellinor hittade 500 kronor på marken igår!
Självklart delade vi på dom, men 250 kronor helt gratis är ju inte fel :)
Ibland har man allt bra tur!
.


Klänningen


Blir bara en bild på klänningen, sandalerna och solglasögonen var så svåra att ta kort på!
Den är söt :)


.


25 Maj


Började dagen med att Lasse kom hit på kaffe och sen körde ner mig till stan. Där träffade jag Ellinor, drack kaffe och kollade i affärer. Köpte en klänning, sandaler och solglasögon, visar nog bild på det ikväll. Efter stan gick jag upp till Jukka en stund, så jag kom nyss hem. Tänkte duscha och lite sånt innan Desperate housewives börjar :)
.


En enhorning!


Jukka kom ner till mig en stund innan jag skulle gå till jobbet, så satt vi på balkongen o prata, så säger han:

Jukka: Det där molnet ser ut som en enhorning.
Jag:
En vad?
Jukka: En enhorning, du vet en gammal häst.
Jag:
Jaha, du menar en enhörning?
Jukka: Ja, just det, så heter det.
Jag:
Okej, men det är för övrigt en sagohäst och inte en gammal häst.
Jukka: Haha, ja, så kanske det är.

Undrar vart han får allt ifrån? Eller om han bara sa fel, men underhållande är det iallafall :)
.

Pingst


Hade inte ens en tanke på att det var Pingst denna helgen. Vet inte riktigt vad man firar, så hade inga planer för helgen, mer än att jobba då. Så visade det sig att det är storhelgsbetalt! Helt perfekt att få reda på, när man ändå inte tänkt göra annat och inte känner något behov för att fira. Då kan man lika gärna jobba och tjäna sisådär 200 kronor i timmen. Inte helt fel nu till sommarlönen :)

Det enda tråkiga är att alltid när jag jobbar helg, så är det fint väder! Då menar jag verkligen alltid, det slår aldrig fel. Okej om man jobbade på dagen och iallafall kunde vara ute en stund i det fina vädret, men icke, jag måste sova då. Det är lite tråkigt, men får väl hoppas att vädret håller i sig tills jag blir ledig, men det är väl bara önsketänkande, haha.
.

21 Maj


Körningen igår gick hyffsat för att vara första gången, men det känns verkligen som att det kommer dröja innan jag får kortet, för det är så mycket man måste lära in ju. Lite segt, men skönt att ha kommit igång med det, sen får det ta den tid det tar. Efter att jag hade kört åkte jag hem till Lasse och Samantha, drack kaffe och kollade gamla bilder, innan vi tog en sväng hem till mamma och sa hej. Idag har jag inte gjort mer än tvättat, sovit och nu är jag på jobbet.
.

Hos pappa


Nu har jag nyss vaknat här ute i mitt barndomshus hos pappa i Dalum. Åkte ut hit igår efter jobbmötet och efter att jag hade vart med Ellinor och shoppat lite. Ska strax ut och övningsköra för första gången nu, vi får väl se hur det går, haha!
.

Plugga?


Som det ser ut nu så har jag bara ett år kvar att jobba, eftersom det bara är ett vikariat. Därför funderar jag på att läsa något nu, så att man har lite fler valmöjligheter senare. Det jag funderar på att plugga till är hotellreceptionist, vanlig receptionist eller till turistvärd. Inte för att det är något jag drömmer att jobba som, men kan vara bra att ha någon mer utbildning. Ska fundera lite mer på hur jag ska göra :)
.

Långledig och Ullared


I Onsdags började min vanliga långledighet, så nu är jag alltså ledig till Fredagen om två helger. Skönt! Ska försöka ta mig ut till pappa och övningsköra nästa vecka, för nu har jag äntligen fått alla papper som behövs.

Igår blev det en spontan sväng till Ullared. Det var Samanthas brors fru som frågade om vi ville åka med, så varför inte? Köpte dock inte så mycket, men roligt att bara hitta på något. När vi kom tillbaka till Skene gick vi ut och åt sushi allihop. Märker att jag börjar gilla det mer och mer faktiskt!

Idag ska jag till stan med Ellinor och shoppa och fika. Myspys!
.

10 Maj


Min första lediga helg på en månad gick verkligen superfort. I Fredags var det förfest hos Beckman som hade fyllt år, var riktigt trevligt och bara roligt folk. Efter förfesten drog vi vidare till Franks och sen en lite snabbis till Tonic. Blev en lyckad kväll.

På Lördagen var jag först med Jukka och åt tacos, för att sen ta en liten powernap innan Steinert och Krull kom förbi. Tänkte först stannat hemma, men eftersom dom visste en förfest mitt i stan kunde jag inte hålla mig ifrån att följa med. Efter den förfesten drog vi vidare till Torget, men där var det segt så blev återigen Franks en snabb sväng innan det stängde, sen tillbaka till förfesten för att efterfesta. Tror vi somnade runt 8-9 på morgonen, men den kvällen var också lyckad.

På vägen hem på Söndagen köpte jag med mig mat till mig och Jukka från Spice ´n rice och sen spenderade vi kvällen med att spela bingolotto. Utan att vinna något, som vanligt, haha. Idag har jag bara sovit för att nu vara tillbaka på jobbet. Har bara denna natten och imorgon natt kvar innan jag blir långledig, så det är ganska skönt :)
.

Jobb, sova, jobb


Har inte gjort annat än jobbat det sista, därför jag inte har bloggat. Är inte så roligt att bara skriva om att man jobbar och sover, vilket ni antagligen förstår, haha. I Tisdags var det första gången på länge jag var helt ledig en dag, så den spenderade jag med Johanna och solade, sen med Ellinor och åt lunch och sen hem till Jukka och drack kaffe. Nu har jag denna och imorgon natt kvar att jobba, för att sen vara ledig hela helgen :)

Såhär har min senaste tid sett ut:

Torsdag: Jobb
Fredag-Söndag:
Kielkryssning med jobbarvännerna
Måndag-Onsdag: Jobb
Torsdag:
Sov efter nattens jobb
Fredag-Söndag: Jobb
Måndag: Sov efter nattens jobb
Tisdag: Första helt lediga dagen, spenderades med vännerna
Idag-Imorgon: Jobb
Kommande helgen: Ledig :)
.


RSS 2.0