Snorungar!


Innan var jag iväg en stund, 5-10 minuter högst. Under den tiden hade några snorungar kastat ägg på vårat köksfönster?! Alltså, ska man inte bara göra bus om man inte får godis? Robin var ju hemma, men det hade inte varit någon där och frågat efter godis, utan bara kastat äggen direkt på fönstret! Fula små ungar alltså! Jag som är så snäll hade ju gett dom så mycket godis jag bara hade kunnat hitta, om dom bara hade plingat på, om jag nu hade varit hemma då. Nu får dom skylla sig själva, gör dom så igen när jag ser det, ska jag kasta våra utgånga ägg rätt i huvudet på dom! Eller nej, på kläderna förresten, så att dom verkligen får stinka ruttet ägg! Så det så, det är inte mer än rätt, för det handlar om HELA fönstret!

Fast dom kanske tyckte att vi hade så skitiga fönster i vilket fall, så att det inte gjorde något om dom blev ännu smutsigare? Eller för att ge oss en pik om att dom behövde tvättas? Då var dom alltså snälla mot oss, haha! Man får väl se det positiva i allt, nu måste vi ju ta tag i att göra rent dom! Får väl göra det efter helgens jobbande om inte annat. Tack till er snorungar!
.

Bullarna


Måste erkänna att vi lyckades bra med bullarna denna gången. Ellinors mamma tyckte att dom var jättegoda också. Det är ju bra, så det inte bara är vi som inbillar oss det, haha.
Fast hon kanske sa så bara för att vara snäll? Men det tror jag inte, för denna gången blev dom faktiskt bra, speciellt när dom var nybakta! Vi gjorde säkert 100 bullar om inte mer, Ellinor tog några, resten ligger i våran frys, så det blir bullar till alla som kommer på besök!


.


Bullbak


Strax kommer Ellinor hit. Då ska vi baka bullar. Egentligen är vi inte så duktiga på det, men vi måste ju öva. Ikväll och resten av helgen är det jobba som gäller för min del. Ha en bra helg :)
.

29 Oktober


Igår åkte jag ju ut till Lasse och Samantha. Där bjöd dom på middag; potatis och fisk med dillsås, gottigt! Efter det åkte vi till några dom känner och kollade på deras sex hundvalpar som dom hade fått. Ursöta, jag vill ha en! Men det får vänta tills man har mer tid och pengar.

 
Åkte sen till Ulricehamn, där jag mötte pappa och vi åkte till IKEA. Som tur var hade dom allt jag skulle köpa denna gången, så nu har vi så gott som alla möbler. Haha, låter väl som att vi bor i en egen liten IKEA snart, men det gör vi inte, haha. Anledningen till att jag har varit där så mycket nu är ju för att mycket inte har funnits inne. Fick upp bokhyllan/datorbordet igår med, det blev som en mysig liten kontorshörna. Vad tycks?


.


28 Oktober


Nu har jag precis kommit hem igen. Det gick bra hos tandläkaren, men egentligen gillar jag inte att gå dit. Det som är bra är ju att man får reda på om det är något fel, fast det hade jag
inte, bara tjat om det med tandtråden som vanligt, haha. Jag får väl försöka bättra mig med att använda det då. Strax kommer Lasse och Samantha hit, så ska jag följa med ut till dom
en stund innan jag ska till Ulricehamn, möta pappa, och åka till IKEA åter igen.


Igår var jag iväg nästan hela dagen och åkte runt med Lasse. Vi var hos mamma, på HSB, fixade nycklar, lunchade och var i knalleland. Skönt att vi har fått fler nycklar nu, så att vi har
en var och en extra. Har varit lite jobbigt nu när jag och Robin har fått anpassa oss till när
den andra kommer hem, eller ha fått lämna olåst. Köpte även en ny datorstol och tvättkorg igår med. Bra det, när vi antagligen kommer få bokhyllan/datorbordet idag. Hoppas det!



.


Tandläkaren


Nu ska jag till tandläkaren :)
.

Kontorstant


Nu har jag suttit och ringt runt lite samtal, fixat tandläkartid och lite sånt. Fick tid redan imorgon, det är ju bra så att man får det gjort. Nu ska jag gå igenom mina räkningar och betala dom, och gå från "rik" till fattig på en kvart, det är ju för jävligt precis när lönen kommit, haha! Men måste man så måste man. Känner mig som en liten kontorstant som ringer runt samtal och går igenom papper. Efter det blir det ut och handla och lite sånt, en duktig jag-dag.
.

Lampkontakt, Clementin/Satsumas


Idag har vi fått upp lamporna i hallen. Det visade sig att IKEA inte skickar med sladdarna, jag vet inte vad de heter, men jag kallar det för kontakterna, som man behöver. Det tyckte jag var konstigt, jag har skaffat tre andra taklampor nyligen och alla har haft det. Hur ska jag då veta att det inte följer med det denna gången? Vet inte om det alltid är så på IKEA att det inte följer med, eller om det bara var till just dom lamporna jag köpte. Lite irriterande var det ju, räknar dom inte med att blonda tjejer utan lampsladdskoll ska handla där? Som sagt, tre lampor tidigare och alla med sladdar till, då utgår jag ifrån att det finns, men det kanske bara är jag? 
Eftersom det inte ingick, fick jag köpa det på Coop igår, så nu hänger dom äntligen där dom ska i hallen. Det blev fint och dom passade bra där :)

En annan sak som jag undrar över är vad det är för skillnad på Clementiner och Satsumas? Ellinor skulle köpa clementiner på Coop igår, men det stod att det hette satsumas, fast det var ju clementiner. Vad är skillnaden? Eller är det samma sak fast olika namn, typ att satsumas är clementin på latin eller något? Någon som vet?
.

Pastasallad


Vi åt pastasallad med kräftskjärtar och fetaost idag. Det är bland det godaste som finns!
Som Robin så fint sa och som verkligen stämmer:
"Man blir inte mätt av det, eller jo, magen blir mätt, men inte munnen, den vill bara ha mer"


.


25 Oktober


Idag har det varit en lugn Söndag. Tog sovmorgon, sen kollade jag klart på filmen Step brothers som jag började kolla på i natt. När den var slut, lagade jag lasagne så att det var gjort. När den var klar gick jag och mötte Ellinor vid Hulta och vi gick till Coop där vi handla lite smått. När jag kom hem åt jag och Robin lasagnen tillsammans innan han började spela tv-spel och jag satte mig här framför både hans och min egen dator med hörlurar. Skönt att ha båda, för då kan jag lyssna på musik genom hans med Spotify eller kolla på film, medans jag kan ha min egen i knät och sitta och göra dator-nördar-grejer. Har i princip sett ut så här hela helgen, enda gångerna vi varit tillsammans är i princip när vi har rökt eller ätit, haha, men det är skönt att få vara tyst för sig själv ibland och bara lyssna på musik eller kolla film. Nu sitter jag och lägger till lite låtar i min mapp på Spotify, någon som har bra låtar att tipsa om? 
Hoppas ni alla har haft en bra helg, för det har jag haft!
.

Fyllo-Robin goes Data-Pata


Robin har nog tagit en grogg för mycket, eller är det Data-pata som har kommit till stan?
Snygg kille vilket som <3


.


TRESemmé


Äntligen är badrumsstädningen klar och jag har hunnit duscha av mig allt rengöringsmedel som jag kunde tänkas ha på mig. Kvällen blir lugn och klädd i morgonrock, orkar inte ens kolla på film, blir nog att jag blir sittandes framför datorn och håller Ellinor msn-sällskap :)

Blev ingen promenad innan, eftersom vädret inte lockade att sitta och fika i. Istället åkte vi direkt till mamma och fikade där med kaffe och min nybakta rulltårta. Efter det åkte jag och Lasse till knalleland en sväng, innan han skjutsade hem mig vid fem. Väl hemma har jag inte gjort så mycket, förutom städat badrummet då. Köpte det "nya" shampoot och balsamet från TRESemmé idag med, får testa det och se om det blir någon skillnad. Det ska ju vara bra, fast allt ska ju det enligt alla reklamer, så jag får väl prova och hoppas på det bästa, haha.



Jag har också fortsatt med att försöka bidra mer till välgörenhet och som ni kanske förstår
är det Rosa bandet som jag inriktar mig på nu. Cancer är faktiskt det som jag tycker är det viktigaste att bidra till, inte bara bröstcancern, utan till alla som går. Det finns nog ingen som inte känner eller vet om någon som har eller har haft cancer, eller ledsamt nog gått bort i det. Därför tycker jag att det är viktigt att försöka hjälpa till så gott man kan. Även om det inte blir så mycket är det ju alltid något. Idag köpte jag en duschcreme och en rosa bandet reflex!


.


Badrumsstäd


Håller på att städa badrummet. Yes, på en Lördagskväll, men vill man få det fint får man ju offra sig ibland ;) Råkade spruta för mycket cillit bang, så det går inte ens att vara där inne
på grund av lukten. Fick ta en liten paus, men ska strax fortsätta igen. Skriver när jag är klar :)
.


Förtrollad


Har nyss kollat klart på filmen Förtrollad. Började kolla på den igår, men somnade nästan direkt, så fick kolla klart på den nu. Den var hel mysig. Fast nu efteråt ångrar jag att jag inte såg på den med Johanna, eftersom att vi kan konsten att uppskatta charmen med gulliga sagoliknande filmer, eller vad säger du pluttan? :)


Nu ska jag baka något gott, för Lasse kommer och hämtar mig om några timmar då vi ska
ta en liten promenad och fika. Efter det tar vi nog en sväng till mamma som kom hem i Torsdags. Kanske tar en sväng till knalle med, men får väl se vad som hinns med.
.

Massagen


Massagen var jätteskön, ska nog göra det fler gånger. Det gjorde lagom halvont och sen var det skönt igen om vartannat. Fick hennes visitkort och priser iallafall, det är ju bra om man vill boka lite längre fram. Nu blir det mat och sen kolla på film för min del, är för trött för annat :)
.

Tapetserat klart och massage


Nu har jag tapetserat klart, det var tillbehören till det som jag hade kort på. Vad det krångla för mig, därför det tog sån tid. Måttanpassningen på den är inte dålig, och sen var vissa bitar för korta så jag var tvungen att pussla ihop bitarna som matchade och hålla på, men nu är det äntligen klart. Hade ju bara det lilla i hallen kvar att tapetsera, och det är det jag har gjort nu, så äntligen slipper man tapetsera på ett tag hoppas jag. Nu ska jag strax iväg till jobbet där jag ska få massage. Kan verkligen behövas, för jag har riktigt ont i ryggen nu efter att hållt på hela dagen. Ska bli intressant hur det är, har aldrig fått massage av någon som är utbildad
till det och verkligen kan det. Innan har jag bara fått sån man ger varandra hemma, haha!
.

23 Oktober


Kan ni lista ut vad jag ska göra nu? Haha :p


.


22 Oktober


Jag fick klart byrån innan, visst blev den fin ;) Har även varit och slängt kartonger, satt upp en gardin och lite sånt smått idag. Skönt att se lite förändring bara på att småsaker kommer upp. Vi har bestämt att vi ska försöka få klart det mesta nu i helgen, eftersom det är den enda på länge som vi är lediga samtidigt. Fast det är ju fortfarande endel som fattas och saker man vill köpa, men att få klart på det man kan för tillfället är ju bra. Måste bl.a. sätta upp garderobshyllorna, lamporna till hallen och sånt småfix. När jag inte pysslat med något
här hemma så har jag suttit och kollat på program på TV4 Play som jag har missat.
Vad roligt Mammas pojkar börjar bli, haha! Nu ska jag strax sova, god natt :)


.


Välgörenhet


Är nyss hemkommen från stan. Solade, var på HSB och frågade om tvättnyckeln, bytte in spel åt Robin m.m. Efter det gick jag och Ellinor mest och kollade runt i affärer och drack kaffe. Jag har ju bestämt mig att börja sponsra till välgörenhet. Lite smått iallafall, man kan alltid försöka bidra med något. Så idag har jag köpt försvarets hudsalva och en lott för bröstcancerfonden. Nu ska jag skruva ihop det sista av byrån, puss så länge!


.


Stan


Strax ska jag ta en promenad ner till stan. Där blir det en solning innan jag ska möta Ellinor och vi ska ta en runda på stan och göra ärenden. Skriver senare istället, för nu måste jag gå.
.

Hacka lök


Blev inte att jag fortsatte med byrån idag. Lagade maten och sen fastnade jag framför tv:n en stund och sen datorn, innan jag tog mig ett bad. Får fortsätta med den imorgon istället för det låter när man "bankar" ihop den och Robin ligger och sover. Jag visar bild när den är klar.

Jag tänkte bara visa en bra sak som jag och Robin köpte för ett tag sen. Vi hatar verkligen att hacka lök, tar både tid och är jobbigt, men så hittade vi denna sak. Jag vet inte vad den heter, men det är en sak som ser ut som en platta med svänglock ungefär, där du lägger en halv lök, eller vad du vill på. Sen är det bara att trycka ner locket med knivblad och sen har man perfekta lökbitar. Fanns i olika storlekar, men vi tog en medel och en lite mindre och den är inte alls svår att diska för hand, men annars tål den diskmaskin. Det låter väl bra va? :)


.


Första lådan


Har precis skruvat ihop den första av de tre lådorna till våran byrå.
Ska strax skruva ihop resten, men först en laga-mat-och-äta-paus!
.

Ingen mobil


Jag har ju glömt att berätta att jag inte har någon mobil för tillfället.
Jag dissar alltså inte, jag vet bara inte om det ifall ni har hört av er!
Återkommer om info när det är åtgärdat, blir antagligen på Torsdag.

.

1 år har gått


I Lördags var jag först uppe och hälsade på Jukka och spelade lite kort, sen gick vi ner till oss där Robin och Patrik satt och förfestade. Spelade lite tv-spel alla fyra, innan Jukka gick hem och vi andra tog taxi ner till stan. Där blev det Tonic och som tur var jobbade Padde, eftersom jag hade glömt mitt pass och inte kännde igen vakten, så Padde garanterade att jag var tillräckligt gammal och då fick jag komma in ändå. Fast denna gången var det inte alls lika roligt på Tonic som det brukar för det var trångt av folk, men bara 18-åringar och inte många man kännde. Är synd om det ska bli tråkigt där nu bara för det, får hoppas det bara
var en engångsgrej och att det snart är lika roligt med alla gamla godingar där igen.

Igår hade jag och Robin varit tillsammans i ett år. Åkte ner till stan för att äta ute någonstans, men eftersom vi var så veliga och inte kunde bestämma oss för vart och vad, blev det att vi köpte mat från Spice´n rise och tog med oss hem. Efter maten tog vi det lugnt resten av kvällen och bara kollade film. En riktigt kärleksfull mysdag!

Våran mat från Spie´n rise, 3 små rätter som bestod av kycklingspett i jordnötsås, friterade räkor och biff med bambuskott. Första gången jag åt där faktiskt och det var väl helt okej, smakade väl som den maten brukar. Skulle nog tagit något annat på menyn för att avgöra.




Det var denna jag hade köpt till Robin som jag berättade om tidigare. Det är en fyll-i-bok som man ska fylla i själv. Tyckte den var lite tråkig, för var inte så mycket att fylla i, var bara lite om när man träffades/träffas och vad han/jag tycker om typ. Tyckte det kunde vara mer roliga saker, för många sidor var ju bara utfyllnad med halvfula teckningar eller hur man säger jag älskar dig på olika språk. Fast lite söt är den ju ändå!
.


Första filmerna


Dom första filmerna jag fick hem var:

Twilight, Mamma Mia och Smala Sussie.

Tänkte börja med att se på Twilight. Jag vet knappt vad den handlar om förutom något med vampyrer, men den är ju omtalad och ska vara bra, så får väl titta efter om det stämmer.
.

Lovefilm


Igår tog jag del av erbjudandet två månader gratis film på lovefilm.se som jag fick i Aftonbladet för ett tag sen. Det som var bra med det är att jag blev medlem och gjorde min filmlista igår, och redan idag fick jag tre filmer. Sen att det står det datumet som man senast måste avsluta sitt medlemskap för att slippa betala prenumeration, är ju bara ett plus.

Det dryga med det hela är bara att man inte kan välja själv när man vill ha filmerna. Alltså man gör en lista på typ 30 filmer man vill se, sen rangordnar man dom med 1-3, en etta om man vill se dom snart och en trea om man kan vänta. Efter det skickar dom la ut dom lite vilket som dom finns inne. Det jag tycker är lite dumt är att man inte kan lägga dom i någon kategori eller liknande. T.ex. om man ska ha tjejkväll vill man kanske ha en sorts filmer, men om man ska ha myskväll med killen vill man kanske inte se på fjortisfilmer. Sen att dom har tagit bort postlådan på både Boda och Preem gör det lite knas, eftersom att jag inte vet vart det finns andra i närheten. Jag får väl gå ut på postlådejakt någon dag :)
.

Kväll 14 Oktober


Tog promenaden ner till stan och solade på morgonen. Tänkte att Ellinor skulle hinna vakna tills dess och att vi skulle dra till Gina-rean, men hon bara sov och sov, haha. Så efter solningen tog jag en sväng upp till Sjöbo-lägenheten och hämtade lite småsaker. Var nog bara tacksamt att vi inte gick till rean, var ju jättemycket folk i kö utanför när jag åkte förbi med bussen. Resten av dagen blev lugn, har fortsatt skruva ihop möblerna. Fick upp våra dvd hyllor iallafall, vi ska ha fler såna sen, men än så länge räcker det med dom. Vad tycks?

.


14 Oktober


Det var på IKEA som vi var på i Jönköping igår. Fick köpt en hel del, bl.a. ett tillfälligt köksbord. Vi vill ha ett större senare, men det är bättre med ett litet än att inte ha något alls. Köpte också lampor till hallen, två små sidobord, en liten byrå och några hyllplan till garderoben m.m. Visar bilder när det är uppskruvat och klart. Somnade på soffan redan klockan 9 igår, så jag missade Desperate Housewives, typiskt! Vaknade igen vid 3 inatt och kunde inte somna om ordentligt efter det. Kommer bli en seg dag idag.

Ska strax äta frulle, sen blir det nog en promenad ner till stan och ta en solning. Var så länge sen jag solade sist att jag inte ens kommer ihåg när det var. Får hoppas att Ellinor vaknat när jag är klar, då jag ska övertala henne att följa med mig till knalle och kolla lite. Förhoppningsvis kommer hon inte att vara svårövertalad :)
.

Utflykt


Igår blev en lugn dag efter nattens jobb. Var iväg och tittade i lite affärer med Lasse bara, annars sov jag mest. Fick även det jag hade beställt till Robin som han ska få på årsdagen. Det är ingen present egentligen, utan bara en liten extragrej, men jag blev faktiskt lite besviken på den. Den var visst inte så speciell som den verkade, men får la hoppas att den uppskattas ändå. Berättar efter helgen vad det var.

Nu sitter jag i bilen och väntar på att Lasse ska bli klar från sitt pass i badhuset. Efter det ska vi göra en liten utflykt till Jönköping. Kan ni gissa vart vi ska? Haha!

Förresten, det snöa innan :)
.

Serien Blondie


Dagens Blondie i BT.
Stämmer exakt in på mig och Robin.
Förutom att vi inte är gifta då, haha ;)






.


10 Oktober


Nu är jag inne på jobbnatt två av tre. Tog vinterjackan till jobbet, premiär-användningen. Okej, så kallt är det kanske inte, eller jo, på nätterna förresten. Fast vinterjacka känns ändå för mycket, men det är ju för kallt att ha något annat utan att frysa. Hellre lagom/varm än kall/lagom. Tycker iallafall jag. Måste köpa vantar och sånt snart med, fast det är det nog inte så brådskande än, fast man vet ju aldrig. Snön kommer la bara utan förvarning och ligger utanför fönstret någon dag. Kanske ändå ska skynda mig och köpa allt när man tänker efter...
.

Dagens nyheter


Berättade ju att jag var med i tävlingar och beställde hem gratissaker för ett tag sen.
När man deltog i en tävling fick man som tack en månad gratis prenumeration på
tidningen Dagens nyheter, så den fick jag precis. Trevligt!

Jag tänkte egentligen gått och lagt mig igår kväll, men sen fastnade jag uppe och kom fram till att jag lika gärna kan påbörja min vändning av dygnet till jobbhelgen som kommer nu. Ska nog vara vaken tills Robin går till jobbet så att man får sova i lugn och ro sen, han ska ju ändå upp om två timmar. Kanske ska man överraska med frukost på sängen?


.


8 Oktober


Idag har varit en lugn dag hemma, är skönt att bara vara det den sista dagen på ledigheten och innan man ska jobba hela helgen. Robins pappa var här med sängen vi har fått med, underbart att äntligen ha en riktig säng, började bli jävligt trött på att sova på den lilla soffan. Fick även slängt all skräp på sopstationen med, så nu är skåpen så gott som tomma.
Måste bara köpa garderobshyllor med innan det är helt klart. Ha en bra natt allihop!
.

Trött och möte


Idag är jag trött, kunde inte sova i natt för att det regnade mot balkongen och smattrade. Robin har ju också börjat sova med lampan tänd, bara för att det ska bli lättare att vakna på morgonen när det är så mörkt, vilket gör att det blir ännu svårare för mig att somna eftersom att jag är van att sova i kolsvart. Sen att hans väckarklocka ringer som skolans brandalarm är det ju ett under att inte varanda granne vaknar, om dom nu inte gör det?!

Igår var jag ju med Ellinor. Var trevligt, men ibland är vi nog lite för lättlurade och efteråt ångrar vi oss och tycker synd om oss själva, haha! Det får man faktiskt göra, när man kommer på allt smart man kunde ha gjort efteråt istället för innan man gör sakerna!

Var ju också och klippte mig, känns skönt. Klippte snelugg, så nu måste jag införskaffa mig en bra plattång för min är helt kass, går inte att använda alls. Kollade på nya säsongen av Desperate Housewives igår med, det var fortfarande lika bra. Hoppas den fortsätter vara det hela tiden, så att den inte blir dålig och dör ut som andra serier gjort!

Nu är det dags för möte med jobbet om en timme, så dags att göra sig iordning. Puss!
.

6 Oktober


Igår eftermiddag tog jag och Robin en promenad till City i Brämhult. Jag hade fått en sån gratis "present" för att jag deltog i någon tävling. Hade ingen aning om var det var för något, men tydligen var den för stor för att posta, så fick gå dit och hämta ut den. Det var en ganska ful portmonä, haha! Men den går väll säkert att använda till något, måste bara komma på vad, haha. Att den skulle vara för stor att få ner i brevinkastet har jag svårt att tro, för den var ju liten och platt, bara det vadderade kuvertet som var tjockt, men det hade ju knappast behövts till den. När vi kom hem igen hann vi bara äta middag, innan vi båda somnade vid 7 och vaknade vid 10 igen. Lite drygt när det blir så, när det blir svårt att somna om. Lyckades iallafall somna runt 2-3 igen. Nu sitter jag och väntar på Ellinor. Hon skulle egentligen ha kommit hit klockan 7 i morse, haha. Som räknat försov hon sig och kommer om en stund istället.
Ska klippa mig idag också. Inget speciellt, bara toppa det lite, det blir skönt!


.


5 Oktober


Lördagen blev bra, förutom att en viss person fick stressfylla och tjatade om att åka till stan halva kvällen. När vi väl kom till Tonic blev det prat om att åka hem efter en stund. Det är det värsta med att dricka olika, när någon/några blir fullare tidigare än alla andra, eftersom dom som är fulla vill göra allt på en gång medans dom halv-nyktra vill få tid att dricka mer. Men så blir det ibland, inget att göra åt och inte hela världen. Jag blev också bjuden på en kebabrulle, men den fick jag bara ta ett smakprov av själv, eftersom Robin ansåg sig vara hungrigare, och så kan man ju också resonera, haha.

Träffade även han Boråsaren som var med i Idol förra året, han kocken, men när jag skulle ta kort var det någon som stötte till mig så att batterierna trilla ur kameran och rullade iväg, haha. Hittade bara ett, så det blev tyvärr inget kort, typiskt!

Jag fick också lite uppskattande ord från mina vänner. Peter är ju som alltid en frisk fläkt, Ellinor nämnde våran vänskap och Jukka gjorde ett försök till ett vi-kommer-vara-vänner-för-alltid-samtal innan han somnade. Jag älskar och uppskattar er lika mycket. Även om vi alla vet det och att det är självklart, är det alltid roligt när man får höra det emellanåt!

Igår hade jag en sådan klassisk bakfylledag. Varierade mellan att spy och sova hela dagen. Jukka var nere en sväng och åt pizza, som inte direkt blev någon njutning för mig eftersom jag mådde så dåligt. Fast jag måste erkänna att ibland är det faktiskt värt att må så dåligt, haha ;)
.

Nu kör vi...


Jukka har kommit och första ölen är öppnad, strax ska vi vidare till Ellinor!
Nu jävlar kör vi :)


.


3 Oktober


Idag ska vi till Ellinor och fira att hon har fyllt 20 år, storslaget! Har äntligen kommit på vad jag ska ge henne, och jag hoppas att hon ska bli nöjd. Hon är nog den svåraste att köpa något till eftersom hon redan har det mesta som hon vill ha, som är till någorlunda pris iallafall. Skulle ju kunna ge henne en solresa, då skulle hon nog bli mer än nöjd. Tyvärr är ju bara att jag inte har pengar till såna presenter, även om jag skulle vilja! Får bli en annan gång kanske, haha. Men nu har jag nog lyckats klura ut något bra ändå. Får väll se vad hon säger ikväll, haha!
.

2 Oktober


Igår var jag med syster Samantha hela dagen medans Lasse var i Trollhättan. Vi kollade film och lite sånt. På kvällen blev det inte mycket gjort, lite tv-tittande och ett bad, sen sovning.

Idag tog vi lång sovmorgon, eftersom Robin var ledig. Haft en riktig städdag, måste bara få bort alla gamla kartonger och all annan skit, innan det blir helt topp. Ikväll blir det lugnt, ska strax laga potatisgratäng och kycklingfilé, ska bli gottigt. Ha en bra helg allihop :) Pussar!
.

1 Oktober


Härom natten hade jag inget att göra, så i brist på annat tänkte att jag lika gärna kunde svara på lite frågor och delta i tävlingar. Efter en stund kom jag in på något gratiserbjudande om ett tvättmedelsmått och det kan ju vara bra att ha. Sen rullade det bara på och jag kom in på fler och fler gratisgrejer som jag klickade hem. Blev som besatt och bara klickade, haha. Nu i efterhand har jag i princip ingen aning om vad det är för saker jag kommer få hem, men förhoppningsvis är det väll något jag kan använda, haha. Får rapportera när jag får det!
.

RSS 2.0