28 December


Idag är det sista jobbnatten för i år, sen börjar jag inte förrän 2 Januari igen. Före jobbet kom min syster och hämtade sina saker och stannade och pratade ett tag. Tydligen ska pappa bjuda oss på restaurang imorgon eftersom min syster åker tillbaka till Umeå sen. Trevligt, aldrig fel att bli bjuden heller, haha ;)
.

27 December


Juldagen blev riktigt lyckad, förutom Jukkas lilla snefylla gentemot mig då, men annars var det en bra kväll. Förfest hos mig med det gamla vanliga gänget och sen en runda på Harrys :)

På Söndagen sov jag och min nattgäst halva dagen och sen låg vi kvar i sängen och kollade på film resten, haha. På kvällen köpte jag och Jukka pizza (som jag bara åt typ en tugga på) och spelade kort. I helhet har det varit en bra helg, det gillas :)

Idag har jag sovit, städat lite och umgåtts med Ellinor innan jobbet.
.

Julafton


Älskade julafton ♥

Igår firade ju jag, Jukka, Ellinor och Jesse våran mini-julafton. Åt julmat, bytte julklappar och spelade bingolotto. Som vanligt vann vi ingenting, men det var mysigt ändå. Sen att Jukka och Jesse råkade lägga sitt paketpapper på ljuset så det började att brinna, var väl mindre trevligt. Iallafall för min vita duk som blev lite svart istället, haha!



Julaftonen tillbringade jag med mamma-familjen ute hos Lasse. Åt mat, bytte julklappar, spelade buzz och körde julklappspelet. Var verkligen jättetrevligt och alla verkade nöjda, både med julklapparna och dagen.

Jag har fått massa olika saker i julklapp, så vet inte om jag kommer ihåg allt, men har iallafall fått en mysdress, tofflor, spel, klockor, smycken, presentkort, vin, biokort, filmer, pengar och massa mer. Jag har fått jättebra och fina saker av allihopa, är jättenöjd. Får ta kort och visa allt någon dag :)

Nu är det jobb för min del hela natten! God jul allihop ♥


.


22 December


Bara två dagar kvar till julafton nu och imorgon är det våran bästis-julafton =)

I veckan har jag varit och köpt julmat och dom absolut sista klapparna. Sen har min syster varit här och sovit över, så idag kom pappa på fika och bytte julklappar. 

Eftermiddagen idag har jag varit uppe hos mamma, dit även min gudmor kom som jag inte har träffat på sisådär 18-20 år. Ganska roligt faktiskt. Tyckte först att det skulle bli lite jobbigt att träffas, eftersom hon kommer ihåg mig som liten, men jag bara har lite svaga minnen av henne. Hon var iallafall jättetrevlig och jag fick julklappar av henne med, så det har nästan varit som julafton redan idag för mig =)

Nu på kvällen har jag varit uppe hos Jukka. Hjälpte honom att skruva ihop massa saker till hans nya badrum, alltid lika trevligt, haha!
.

19 December


Sista jobbnatten för veckan nu då. Sen har det blivit lite ändrat, så jag jobbar julafton natt istället för på Onsdag, så jag blir alltså ledig enda tills dess, skönt! Pappa och syster skulle ju ha kommit idag, men det blev också ändrat. Pappa skulle köra till Halmstad och jag började jobba en timme tidigare, så vi får ta det i veckan istället när man har lite mer tid.
.

18 December


Idag var det julmiddag med släkten, tyvärr missade jag den eftersom jag var tvungen att sova inför jobbet. Imorgon kommer iallafall min pappa och lämnar julklappar till mig och hämtar sina, för jag firar med mamma-familjen på julafton. I vanliga fall brukar vi byta på julfesten, men nu får det bli imorgon istället då, så att man kan öppna dom på rätt dag ;)



Julklappshögen till nära och kära under min gran ♥
.


17 December


En vecka kvar till julafton, som jag längtar! Fast först längtar jag till den 23 för då har vi våran tradionella bästis-julafton då vi äter julmat, byter julklappar och spelar bingolotto. Så himla mysigt! Åh, vad jag längtar till hela julhelgen nu! Jobbar denna helgen och sen Onsdag bara, sen är jag ledig under julen och börjar först på Måndagen igen, helt perfekt! Idag har jag köpt alla mina sista julklappar och varit på bolaget och köpt dricka till juldagen och nyår, så man slipper trängas där sen. Nu har jag bara lite av julmaten kvar att köpa, sen är allt klart inför den bästa helgen på året ♥
.

16 December


Uppe i tid idag med. Det är det som är lite drygt med att jobba natt, när man fått in en bra dygnsrytm, så ska man ställa om sig till natten efter några dagar och sen tillbaka igen hela tiden, haha! Håller på att tvätta mina täcken och ska strax städa och fixa lite. Senare idag är det handledning med jobbet och sen hem en snabbis för sen i eftermiddag är det dags för julbord, även det med jobbet. Det ska bli mysigt, är mitt första julbord för i år, om man inte räknar grötfesten där man fick skinkmackor och gröt då ;)
.

15 December


Idag kom Ellinor hit och bakade pepparkakor. Dom blev faktiskt helt dugliga, men vi hade inte så många olika formar, så dom flesta blev likadana och sen tog degen slut lite väl fort, haha. Ellinor lyckades iallafall få ihop tillräckligt många hästar för att snart behöva skaffa sig ett stall, haha! Har även hämtat ut mina paket på City, en klänning, ett linne och Jukkas julklapp. Jukkas julklapp är nog lätt den bästa alltså ;)
.

14 December


Idag har det varit fullt upp hela dagen. Började med att tvätta klockan 7-11. När det var klart kom Lasse och plockade upp mig så åkte vi och handlade i några timmar. När jag kom hem igen kom Ellinor hit för att julbaka. Vi bakade lussekatter utan saffran och skulle egentligen ha bakat pepparkakor också, men klockan blev så mycket så vi får göra det imorgon istället =)


.


13 December - Lucia


I Onsdags var jag på modevisningen, som Julia (Ellinors syster) höll i och som Ellinor gick modell för. Hon var jättefin och duktig! Efter det åkte jag hem till Robin och hämtade lite filmer och hälsade på en stund.

Fredagen tillbringade jag och Ellinor med Adam och Reza. Vi spelade spel och drack lite, innan vi bestämde oss för att gå ut. Kom ut så sent, men hann väl vara ungefär en halvtimme på Tonic, haha! Det var iallafall en trevlig kväll.

I Lördags var Therese på besök. Vi drack te, kollade på gamla bilder och pratade i några timmar. När hon åkte kom Ellinor upp och hängde med mig i soffan till Sex and the city filmen. Mysig Lördag! Min syster Samantha fyllde år också, så stort grattis till dig pluttan <3

Har gjort lite smått och gott dom andra dagarna med, men orkar inte skriva allt, haha :)
.

7 December


Idag när jag vaknade kom Ellinor förbi och lämnade den sista biljetten till modevisningen. Sen stannade hon på te tills jag skulle gå till jobbet. Nu har jag nyss kollat på det senaste avsnittet av Desperate housewives och avsnittet idag var faktiskt riktigt bra, nu börjar det att hända lite nytt. Nästa vecka skulle det vara sista avsnittet för säsongen, drygt! Vad ska man då kolla på? Imorgon efter jobb och sömn ska jag iallafall på modevisning. Det är Ellinors syster och några till som håller i det och min finaste Ellinor ska gå modell. Ska bli roligt :)
.

3-6 December


I helgen har jag gjort lite allt möjligt. Varit med Jukka och Jesse och gjort några försök till att åka stjärtlapp, haft Steinert med två vänner på besök och sen varit hos Robin och hälsat på. Resten av tiden har Ellinor varit hemma hos mig och umgåtts, alltid lika roligt! Idag har jag, Lasse och Samantha varit uppe hos mamma på grötfest. Trevligt! Nu är det jobbtime :)


.


2 December


Idag har jag sovit, slått in julklappar och gått till jobbet. Mer har jag inte haft tid till =)
.

1 December


Bokgrejen för Sofi Fahrmans nya bok häromdagen, var riktigt trevlig. Kul att göra något nytt och lite annorlunda. Började med en drink och att hon läste ett kapitel i boken, sen blev hon fixad i håret med olika tips, läste lite igen, sen sminkning med tips, läste igen och sen ett drinktips. Efter en liten frågestund, signerade hon allas böcker och sen åkte vi buss till Topshop, där dom hade extraöppet med 25% på allt och där man fick sin goodiebag. Innehållet var en pläd, skärp, hårspray och läppstift och en mascara från YSL. Helt okej :)

Igår var det handledningsmöte och förutom det gjorde jag inte mycket alls. Idag började dagen med jobbmöte, sen mötte jag Lasse och åkte till knalle. Där gick jag bananas och köpte upp nästintill alla mina pengar, haha! Köpte bl.a. en vit julgran, massa pynt, jullampor, en gosig matta, påslakan, en dvd o.s.v. Det är nog lättare att räkna upp vad jag inte har köpt idag, men det märks på mitt konto också, haha! Samtidigt får det vara värt det, för det mesta jag har köpt är sånt jag kommer ha i några år, iallafall julgranen. Nu på kvällen har jag varit på jobbet, började lite tidigare idag och ska fortsätta jobba resten av natten :)
.

RSS 2.0