31 Mars 2011


Började dagen med att åka till Almås för klippning av Julia. Där tillbringade jag och Ellinor förmiddagen, eftersom jag klippte mig och hon färgade håret, så det tog sin lilla stund. Gick därifrån till ett möte med chefen och sen hem till Ellinor. Var där en stund innan vi gick ner till stan och jag passade på att sola. Vilka fräscha solarium dom har fått på Sunhouse, allt var mycket snyggare och bättre! Jag fick massa färg också, men det kanske beror på att jag inte har solat på länge och sen brukar det ju alltid lägga sig lite, haha! Stort plus iallafall att dom har förbättrat det! Efter det blev det en kaffe och sen hem. Har varit en heldag idag igen, men det är roligt att passa på nu när jag väl har varit ledig, för imorgon är det dags för jobbet igen.
.


30 Mars 2011


Började dagen med att hälsa på Therese och tittade på deras nya kattunge. Efter det gick jag och Ellinor till stan och satte oss vid Sandwall och drack kaffe hela dagen. Adam och hans vän var med en stund också, alltid trevligt! Jag och Ellinor satt och pratade om hår och känner båda att vi vill göra något nytt, även om det bara blir något litet. Så imorgon har vi bestämt oss för att gå till hennes syster som utbildar sig till frisör på Almås och se om hon kan hjälpa oss.
.

29 Mars 2011


Igår var jag ute hos Lasse och Samantha i Dållebo. Var så skönt att bara vara där när det var så fint väder, jag låg ute i solen hela dagen. Vore skönt om våren verkligen kunde komma på riktigt snart! Idag har jag tvättat, sovit och varit med Ellinor, lugn dag med andra ord.

Funderar på om jag ska beställa ett par easytone, dom skorna med inbyggda balansbollar som ska öka träningen när man går. Det ska jag nog göra, kan ju alltid vara roligt att testa :)
.

Blond!


Igår gjorde jag blonda slingor i mitt hår. Grejen är bara att det blev lite väl blont, är verkligen superljust nu! Jag vill inte ha det så, för det ser verkligen fake ut och jag gillar mer när det ser naturligt ut som jag hade det förut. Vet bara inte vad jag ska göra åt det? Har försökt att kolla på internet men alla verkar ju vara ute efter den färgen jag har fått och inte det motsatta. Okej, egentligen är det inte för jävligt, det funkar ju, det kanske bara är en vanesak och känns bättre när jag har vant mig? Jag har även funderat på att färga mitt hår mörkt igen, så kanske skulle passa på nu när det blev såhär, men gör jag det kan jag ju inte ångra mig sen, så jag måste tänka igenom det lite mer först, haha!
.

Apotekskärring!


Har precis varit och hämtat ut antibiotika åt min lilla plutt-vovve. Var hos veterinären igår eftersom hon har varit underlig vid kissandet, så misstänkte urinvägsinfektion vilket det också var. Några slantar fattigare fick jag ett recept på medicin till henne som jag skulle hämta igår.

När jag kom till apoteket var porten (sån som öppnas automatiskt när man går mot den) stängd, men det var en kund kvar där inne med en expedit. Såg då att dom stängde halv sex, så kollade på klockan där eftersom jag hade glömt mobilen, och den var prick halv. Jag ställde mig och väntade, för jag tänkte att hon i kassan kanske var snäll och att jag kunde få komma in när hon ändå måste ha sett att jag var där på pricken till stängning. Men icke! När kunden var klar, öppnades porten bara precis så att hon kunde komma ut! Okej? Typ som att jag skulle knö mig in om hon hade öppnat mer eller vad? Sen total ignorerade hon mig och började låsa så fort porten hade gått igen. Trevligt bemötande?

Jag menar absolut inte att hon ska jobba över eller något sånt, men hon kunde väl ändå ha frågat mig vad det gällde, om det t.ex. var något akut eller åtminstonde sagt att jag fick komma tillbaka imorgon för att dom hade stängt, men ingenting sa eller gjorde hon. Bara låtsades att hon inte såg mig! Jag hade också förstått hennes beteende lite mer om jag hade varit uppenbart sen, men jag överdriver inte med tiden utan var där prick halv enligt deras egen klocka. Sen hade jag inte blivit sur om hon nu hade sagt att det var stängt, då hade det bara varit typiskt, men okej, inget att göra åt, men att inte ens säga något tycker jag var jävligt otrevligt. Jävla läckagekärring!
.

Chiqita ♥


Kan ju berätta att jag har fått en hundvalp. En liten chihuahua som heter Chiqita och är 3 månader. Har haft henne en vecka nu och hon är lika liten som en kattunge och så söt.
Just nu är det väldigt mycket bara, som med en liten bebis, men det är mysigt :)

Det roliga är att varenda människa ska prata med mig när jag går med henne. Då menar jag verkligen alla! Har varit par, mammor med barn, pensionärer, killar och tjejer i min ålder. Det alla säger är att hon är liten och söt. Självklart är det roligt att höra och visst är hon liten och söt. Absolut! Men lite väl när killar utanför porten ska börja prata med mig klockan sju på morgonen när jag knappt själv har vaknat, eller när folk stannar mig på väg till jobbet för att prata, haha! Sen finns det ju dom som inte säger något till mig, utan bara kommenterar till varandra, som idag när jag gick förbi en busskur: "Kolla hunden, så liten och söt!" Samtidigt kan man inte klandra dom, för hon är ett riktigt charmtroll och gillar verkligen alla, min skrutta!
Min bebis-plutt ♥
.


Skatten


Verkar som att dom har dragit den exakta skatten för mig, så att jag varken behöver betala eller får något tillbaka. Är inte helt hundra, för jag förstår inte riktigt hur man kollar på internet, men har jag sett rätt så blir det så. Visst ska man vara glad att man slipper betala något, men lite surt att inte få tillbaka lite extra pengar, för det har jag fått dom andra åren ;)
.

22 Mars 2011


Som vanligt den sista tiden går all min tid åt att jobba. Jobbar dag som natt nästintill varje dag, långpass som kortpass. Det kommer dock bara vara såhär en liten period, så det funkar ju ett tag till. Just nu är det mycket vid sidan om också, men berättar mer om allt lite längre fram. Om en liten stund ska jag kolla om jag får tillbaka några skattepengar. Det vore inte helt fel, men så länge jag inte behöver betala tillbaka något är jag nöjd ;)
.

14 Mars 2011


Jag lägger ner listan, jag hinner inte med den ändå. Får bli så att jag skriver när jag hinner, så det får vara lite upp och ner ett tag. Är mycket jobb och annat som tar upp min tid för tillfället. Har en del förändringar på gång, men berättar om allt när och hur det blir.
.

10 Mars 2011


Har haft fullt upp dom senaste dagarna. Jobbade morgon i Tisdags och efter det gick jag direkt till Johanna. När jag hade kommit hem därifrån kom Therese till mig och stannade tills kvällen. Igår jobbade jag långpass hela dagen och då orkade jag inte ens sätta på datorn alls. Därför är listan lite efter, så svarar lite kort på dom senaste så att det kommer ikapp.

Dag 3: Mina syskon:

Jag har fyra syskon, två "hel" och två "halv". Har storebror Tommy och lillasyster Nicole som är helsyskon och lillasyster Samantha på mammas sida och lillasyster Sara på pappas. Jag säger dock inte hel och halv, utan ser alla som mina "riktiga" syskon.

Dag 4: Mina djur:

Just nu har jag inga djur, men har haft katter när jag var liten. Jag hade också en kanin när jag var yngre. I framtiden vill jag ha en hund, men det får bli när jag har mer tid.

Det var svaren lite fort. Tar dag 5 senare, för Ellinor kommer hit när som helst :)
.


Dag 2: Mina föräldrar


Mamma:                                          
Pappa:
Heter Hannah                                Kallas Kenta
Fyller 45 år                                      Fyller 50 år
Bor i Borås                                      Bor i Dalum
.

Dag 1: Kort om mig


Jag heter Therése, men alla kallar mig Tessan och har alltid gjort det, till och med i skolan och på jobbet. Jag är född 1988, så jag blir 23 år i Augusti. Har en 2:a i Borås. Jag läste Barn och fritid på gymnasiet och nu jobbar jag som personlig assistent och trivs bra med det. Min fritid tillbringar jag mest med mina vänner och vi gör verkligen allt och ingenting!


.


Listan!


Tänkte börja på listan, men gör bara en 25-lista så att den tar slut samtidigt som Mars.

Dag 1: Kort om mig
Dag 2: Mina föräldrar
Dag 3: Mina syskon
Dag 4: Mina djur
Dag 5: Vad är kärlek?
Dag 6: Favoritårstid och varför
Dag 7: Det här får mig att må bra
Dag 8: Det här gör mig upprörd
Dag 9: Min tro
Dag 10: I min handväska
Dag 11: Mitt jobb
Dag 12: Dagens outfit
Dag 13: En sak jag gör varje dag
Dag 14: Det här gör mig lycklig
Dag 15: Mina rädslor
Dag 16: Om jag blev rikast i världen
Dag 17: Saker som får mig att gråta
Dag 18: Det här saknar jag
Dag 19: Min favoritfilm
Dag 20: Min fritid
Dag 21: Min favoritdryck
Dag 22: Vad jag vill bli när jag blir stor
Dag 23: Saker jag stör mig på
Dag 24: Min kärlek
Dag 25: Detta skulle jag vilja göra innan jag dör 
.


1 Mars 2011


Dom senaste dagarna har jag i princip bott på jobbet och bara varit hemma och sovit. Jobbade Söndags kväll/natt, hem och sov för att jobba morgon igen, sen direkt hem och sov för att jobba natten. Samma idag, har bara varit hemma och sovit och nu är jag på jobbet igen. Sista jobbnatten för mig, men har lite extra tider sen i veckan med. Blir inte så mycket att skriva och berätta om då, så därför tänkte jag börja på en sån 30-dagars lista istället :)
.

RSS 2.0