Veckorevyns horoskop


Jungfrun:

Full av energi går du in för att få ordning där hemma, sortera i lådor och skåp. Du blir nostalgisk när gamla saker som varit borglömda dyker upp. Många minnen väcks till liv, lyckliga som sorgliga. Oväntad hjälp att lösa ett problem kommer till dig, visa gärna din tacksamhet.

Lite roligt att jag läste det efter att jag hade börjat rensa och fixa. Visserligen har jag inte hittat något som jag har blivit nostalgisk för än, men det kan ju bero på att jag vet ungefär vad som ligger i lådorna. Jag gör det mest för att få ordning, typ slänga gamla papper som inte behövs längre och få bort kläder som inte används.

Det där om oväntad hjälp vet jag inte egentligen, men har fått reda på en sak som jag blev tacksam över, som jag faktiskt inte trodde skulle hända, så det kanske kan räknas, haha!
.

27 Juni 2011


Jobbat hela helgen och fick hoppa in extra nu på eftermiddagen, så det finns inte så mycket att berätta. Sover mest när jag är hemma, eller fortsätter att plocka i lådorna. Blir lite utdraget när jag inte har så mycket tid över till det, men det får gå ändå. Skönt att få det gjort iallafall.
.

Glad Midsommar!


Nu ska jag ut till Lasse och syster och äta midsommarmat. Sen ikväll blir det en liten träff med Ellinor innan jag går till jobbet. Ha en jättebra midsommar alla ni som är lediga =)

Baksmällan 2


Igår var jag och Ellinor på bio, Hangover 2. Den var helt okej, lite tjatig med alla deras problem bara, men annars var den rolig.

Är hundvakt åt Marley idag igen, så jag ska bara vara hemma och fortsätta att rensa mina lådor. Gjorde vardagsrummet igår, så nu är det bara köket och hallen kvar. Sen måste jag städa och handla idag med, för imorgon börjar min jobbhelg och då hinner jag inte så mycket. Lite tråkigt att jobba midsommarhelgen, men det får gå, det är ju bra betalt ;)
.

21 Juni 2011


Idag fyller min lilla hundråtta, Chiqita, 6 månader ♥

Söndagen och gårdagen spenderade jag med Jukka och Ellinor. Vi har spelat kort och pratat i timmar, mys! Finns ju inte så mycket annat att göra nu när vädret är som det är.

Idag har jag passat Marley och tvättat hela morgonen. I eftermiddags åkte jag och Lasse till Ullared. Fick köpt lite onödiga bra-att-ha saker, som en kylväska och lite sånt. Tog även en sväng till mamma och sa hej. Dagen har verkligen gått superfort, är roligt när man hinner med mycket på samma dag! Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och läsa Veckorevyn.
.

19 Juni 2011


Sist jag skrev att jag skulle jobba, tog jag ut semester istället. Ville verkligen inte hem och sova i det fina vädret. Istället gick jag och Ellinor ut på gräsmattan och solade. Söndagen följde jag med Lotta och Sussie till Värnersborg på hundutställning. Det var riktigt trevligt, förutom att min visdomstand höll på att krångla och värka, så det var lite jobbigt.

Festade på studenten och måste erkänna att våra förfester slår allt, haha! Var roligt ute också, men lite väl mycket studenter för min smak. Var även en kille som gick ner på knä och friade till mig, men jag tackade nej, det har ju hänt förr liksom, haha! 

Annars har jag mest jobbat, varit hundvakt och haft jobbmöten det senaste. Nu är jag ledig till nästa helg och det ska verkligen tas till vara på och bara göra sånt jag inte hinner annars. Nu ska jag, Chikki och Jukka ta en promenad till Coop. Tror visserligen att jag kommer få släpa med mig Chiqita, för hon hatar verkligen detta vädret, men det är bara att gilla läget ;)
.

3 Juni 2011


Idag har jag varit hundvakt, sovit och nu är jag på jobbet. Jobbar hela helgen, vilket är mindre kul när det ska vara fint väder och jag måste sova då! Men så är det :) Hejdå solbränna!
.

2 Juni 2011


Jobbade ju i Fredags natt och efter det hade jag huvudvärk i några dagar. Berodde väl antagligen på för lite sömn, men det har jag tagit igen nu. Jobbade, hade möte och var hundvakt igår. Idag är jag ledig, men är hundvakt åt Marley nu på dagen och sen har jag tvätt ikväll. Ska fixa några saker på internet och sen ska jag städa med, så har lite att göra ändå :)
.

RSS 2.0