29 November


Nu åker jag och Ellinor till Göteborg för att gå på Sofi Fahrman-kvällen, mer om det senare :)
.

Hemkommen för en vecka sen!


Kom hem från jobbveckan på Teneriffa förra Söndagen. Har hela tiden tänkt att blogga tidigare, men har inte haft tiden eller orken till det. Sorry, ska bättra mig nu!

Veckan på Teneriffa var bra, men det var inte solväder mer än dom två första dagarna. Visst att det var varmt dom andra dagarna också, men molnigt. Vädret påminde väldigt mycket om Sverige på sommaren. Samma i havet, gick att bada, men kallt i början, så blev bara några dopp. Vi var också på båtutflykt och såg valar och delfiner, det var ganska roligt att se ute på havet i verkligheten. Sen testade jag och Jenny på att ha våra fötter i ett akvarium med fiskar, som tuggade bort äckel på fötterna, haha. Ganska obehagligt och killades i början, men när man vande sig efter en stund var det ganska behagligt. Fötterna blev faktiskt mjuka och sköna efteråt! Annars påminde Teneriffa (iallafall där vi var) om Kreta, alltså ett turistställe med restauranger, hotell och likadana souvenirer i alla butiker, haha!

Denna helgen har det varit min jobbhelg, så nu är jag inne på sista natten. Imorgon ska jag och Ellinor till Göteborg på en grej, men det skriver jag mer om efter vi har varit där.
.

Teneriffa


Nu sitter jag på jobbet. Om några timmar ska vi åka till Landvetter och kvart i 7 går flyget till Teneriffa! Ska bli så skönt att komma ner till värmen och att stanna där i en vecka :)
.

Psalm 21


Är nyss hemkommen från bio med Ellinor. Vi såg Psalm 21, en svensk thriller. Den är inget jag rekomenderar, vi fatta typ ingenting och som vanligt när Ellinor har fått välja film satt vi mest och tittade på klockan och undrade om den inte var slut snart, haha. Sen att det satt en finsk man och prata högt för alla (sig själv?) under hela filmen, gjorde ju inte saken bättre. Trevligt ändå med lite bio och nästa gång är det min tur att välja film, så får väl hoppas att det blir en bättre då istället :)
.

11 November


Började dagen med att åka till stan och växla in pengar och fixa ärenden. Förbi jobbet och lämnade av lite saker, tillbaka hem och åt middag, sen tillbaka till jobbet för ett litet snabbt möte. När jag kom hem igen började jag plocka fram det jag ska ha med till Teneriffa. Gud vad jobbigt det är att veta vad man ska ta med sig, speciellt nu när man inte direkt vet hur vädret kommer vara. Hoppas såklart på sol, men kan ju lika gärna regna och vara småkallt nu när det ändå är November. Det är det värsta, jag älskar att resa men hatar att packa, haha! Äsch, det får helt enkelt bli som det blir, så länge jag inte glömmer pass, pengar eller biljett :)
.

10 November


Igår följde jag ju med ut till stallet igen för att rida. Eftersom det var så mycket snö så skulle vi brodda, men det tog sådan tid att det hann bli mörkt ute innan vi var klara, så då var det ingen idé att ge sig ut i skogen. Får bli en annan dag istället.

Idag började jag dagen med APT, sen kom Lasse och Samantha hit och hämtade kläder jag hade rensat ut. På eftermiddagen har jag gjort vardagssaker som tvätta, laga mat och duscha, inget speciellt alltså!
.

8 November


Idag efter jobbet och sömnen följde jag med en jobbarkompis ut till stallet och hennes häst. Mysigt! Pysslade där i några timmar, så nu kom jag hem för någon timme sen. Har tagit en dusch och kollat lite tv, men ska nog lägga mig snart. Ska upp i tid imorgon, först för att handla med Lasse och sen eventuellt följa med till stallet igen och testa på att rida lite. Hoppas bara inte det kommer för mycket snö imorgon då, som det sägs att det ska göra?
.

7 November


Inne på sista jobbnatten nu innan en veckas ledighet, för om en vecka vid denna tiden kommer jag att sitta på Teneriffa och jobba istället. På Söndag åker vi nämligen dit med jobbet. Ska bli riktigt skönt att komma till värmen, för just nu är det för kallt här hemma för min smak. Visserligen kommer jag att jobba och sova på dagarna mestadels, men ändå skönt att bara komma iväg lite :)
.

6 November


Jobbar denna natten också. Två nätter kvar nu innan en veckas ledighet :)
.

5 November


Gick på min jobbhelg idag, så jag har bara gjort det gamla vanliga före. Sovit, ätit, duschat och plockat hemma. Sen pratat i telefon såklart, men det gör jag ju varje dag, haha! Smart som jag är råkade jag glömma min datorsladd hemma, så mitt batteri kommer väl att dö strax :(
.

4 November


Idag har jag fixat klart och lagt in allt i skåpen igen. Skönt att ha lite ordning, nu är det bara lite lådor med papper i köket att gå igenom, men det är snabbt ordnat. Efter det var jag i stan och träffade Johanna lite snabbt. Alltid lika trevligt! Var sen bara hemma och vände innan jag gick upp till Jukka i några timmar. Nu har jag precis tagit ett bad och ska kolla lite på tv. Är egentligen lite trött, men vill vara uppe ett tag idag så att jag sover längre på morgonen imorgon då det är dags för jobb igen. Puss på er ♥
.

3 November


Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Fortsatt att fixa lite i garderoberna och gått igenom lite av mina saker som pappa var här och lämnade för ett tag sen. Hittade bland annat mina ridbyxor och gamla rosetter (ridpriser). Blir så sjukt sugen på att börja rida igen! Har funderat på det ett tag, men det har inte blivit av. Nu ska jag faktiskt fundera extra och kolla upp lite mer, så får jag se hur jag ska göra. Hittade även mina studentnallar. Roligt att jag har kvar sånt och speciellt att hitta sånt nu efter några år. Det ger roliga minnen!
.

2 November


Idag skulle jag fortsätta röja i garderoberna, men jag hann knappt börja innan Lasse ringde och frågade om jag ville med till Jönköping och ikea. Så det blev en heldag där istället med Lasse och Nicklas. Lyckas alltid spendera pengar där, utan att egentligen veta vad jag köper, det är likadant när jag är i Ullared, haha. Lite doftljus och annat småplock blev det iallafall. När vi kom hem gick jag direkt upp till Jukka och spelade kort. Efter det tog vi en rundtur i källaren för att leta reda på mitt förråd, så nu vet jag vart det är om jag skulle behöva det :)
.


1 November


Jobbade extra Fredag, Lördag och Söndag så det har mest blivit jobb i helgen. Skönt att jobba in lite extrapengar nu när jag har planer på att renovera badrummet. Blev lite halloween firande i Lördags också. Förfesten var verkligen supertrevlig, men utgången kan vi disskutera. Var så himla lång kö överallt, så det blev bara en snabbis på Vimmel, men där var det så trångt att inte det heller var roligt. Förutom det var det en lyckad kväll. Igår kväll spelade jag, Jesse och Jukka bingolotto, utan vinst som vanligt, haha, men det var roligt ändå. Idag påbörjade jag lite rensning i mina garderober/skåp. Måste få lite ordning på vart ska ha allt, för just nu ligger det lite av varje överallt där det får plats ungefär, haha!
.

RSS 2.0