30 Mars


Igår blev det en spontan sväng till IKEA med Lasse och Samantha. Var väldigt trevligt! Vi åt där och köpte det sista jag behövde, t.ex. barstolar. Dock har jag upptäckt att bordet jag har köpt inte kommer att vara så högt och inte heller stolarna då, det är väl något mellanting mellan höjden på ett vanligt matbord och ett högt barbord, men det blir säkert bra ändå. Undra bara när mitt bord kommer? På tal om IKEA, så ringde dom precis och sa att min säng kommer på Torsdag eftermiddag, fan vad gött!

Idag är det tvätt och städ som gäller. Fick som tur var en tvättid klockan 7 i morse, annars hade det inte funnits någon ledig förrän till helgen och det är ju lite drygt att tvätta då. Passar lika gärna på att städa nu med så att det också är klart till påskhelgen.
.

28 Mars


Typiskt! Robin skulle komma till mig nästa vecka och hjälpt mig att fixa lite saker som jag inte har verktyg till, men han blev tvungen att åka till Danmark och jobba denna veckan, så nu kan han inte komma. Det var mindre bra! Jag får väl försöka att ordna det själv då på något sätt :)
.

Veckans reklam!


Bara under denna veckan har jag hunnit få såhär mycket reklam!
Högen är lika stor som en tjock telefonkatalog, haha!


.


26 Mars


Nu är mina räkningar betalda. Usch vad jobbigt det är när man ser hur pengarna bara försvinner från kontot! Har även tapetserat klart i hallen. Var bara en pyttebit att fixa, men det har inte blivit gjort tidigare eftersom tapeten tog slut. Nu är det iallafall ordnat och det är bra. Nu ska jag till affären och handla lite innan jag ska duscha och gå till jobbet. Ha en bra helg!
.

Lön och räkningar


Idag fick jag min lön, så nu blir det att betala alla räkningar! Fy, har många denna månaden!
.


25 Mars


Igår blev det lite ändrade planer eftersom jag blev tvungen att hoppa in och jobba. Gick och solade och träffade Ellinor som jag skulle, sen åkte jag hem till Robin med hans räkningar och la mig och halvsov där några timmar innan jag började. Missade därför föreläsningen idag eftersom jag var tvungen att gå hem och sova. Det var lite synd, ifall den nu var bra då vill säga, haha! Idag har det inte hänt så mycket eftersom jag sov halva dagen. Har fortsatt med listerna som det gick lite bättre med idag, nu har jag fått ihop några, men än är det inte färdigt. Får väl fortsätta till helgen om jag hinner, ska jobba då också. Har även beställt en säng idag, så har jag tur hinner jag att få den innan påskhelgen nästa vecka. Fick låna pengar av Robin till den eftersom han får lön före mig, så att jag kunde beställa den redan idag. Tack snälla!
.

24 Mars


Nu ska jag strax gå till stan. Ska sola, träffa Ellinor och sen vidare hem till Robin. Ska lämna hans brev som har kommit hit och hälsa på lite. Får väl se om jag stannar där till imorgon eftersom vi ändå ska på föreläsning i Fristad med jobbet då. Vi får väl se, puss puss!
.

23 Mars


Har inte blivit av att jag har bloggat på några dagar, så tar dagarna lite snabbt.

I Lördags åkte vi ju till Ullared. Där blev allt och inget köpt, mest massa småskit faktiskt. Det enda vettiga var väl att jag köpte en mikrovågsugn, haha. På kvällen blev det lite drickande med Jukka. Efter det mötte vi Ellinor och jag och hon gick till Lilla där vi hade "speed-dating" och sen vidare till Franks. Blev sen en liten efterfest på det. Var en helt duglig kväll, men det är Påskafton som gäller, haha.

På Söndagen kom Steinert och Jukka hit. Vi kollade på film tills vi somnade klockan fyra för att sen vakna vid åtta igen och Steinert åkte hem. Det var den dagen, haha.

Igår och idag har jag bara varit hemma, vilket har varit riktigt skönt. Har försökt såga mina lister men det går ju åt helvete hela tiden så nu lägger jag ner det för ett tag.

Det var lite snabbt om mina senaste dagar. Nu blir det tv och sova! Passar på att lägga in en bild på min mikro, inte den bästa bilden, men ni ser nog ändå :)


.


Ullared


Om en stund ska jag, Lasse och Samantha åka till Ullared :)
.

Datorn i tv:n


Blev ändrade planer förut. Precis när jag hade skrivit klart det förra inlägget och skulle börja såga, så ringde Lasse. Han frågade om jag ville med till knalle och köpa sladden man behöver för att kunna se filmer från datorn i tv:n, eftersom jag har sagt att jag vill ha det. Så sagt och gjort! Nu är det både köpt och ordnat så att det fungerar! Fan vad gött! Det firar jag med att gå upp till Jukka och hämta filmer och kanske ta en liten öl om det erbjuds :)
.

18 Mars


Råkade somna vid halv åtta igår och sov en timme. Bara den lilla timmen ställde till det så att jag inte kunde somna om förrän vid tre sen, lagom segt! Idag hann jag bara ta en dusch innan Lasse kom och hämtade mig och vi åkte runt och handlade och gjorde ärenden. Kom hem för ett tag sen och då kom Jukka ner en stund och gick nyss hem. Han lämnade tekakor till mig som dom hade bakat på hans jobb. Snällt! Vi drack lite kaffe och pratade om mina lister, så nu ska jag försöka mig på att såga dom. Sist jag försökte slant jag med sågen och högg mig i foten så att det började blöda, haha!
.

16 Mars


Har inte orkat blogga på några dagar nu och sen har jag inte gjort så mycket för den delen heller. Blev en liten festkväll med utgång i Lördags efter babyshowern. Vilken lyckad kväll det blev! Alla var så otroligt snälla och gav mig massa komplimanger. Det var riktigt roligt och gjorde helheten av kvällen perfekt! I Söndags blev det en snabb sväng upp till Robin och hämta mina saker och lite sånt och sen åkte hem och la mig framför tv:n och sov resten av dagen. Igår och idag har det bara varit jobba och sova, men nu är jag inne på min sista jobbnatt för ett tag, vilket är väldigt skönt. Har massor jag behöver ta tag i hemma. Puss!
.

13 Mars


Det var förra året den 13 Mars som jag skrev på första pappret för lägenheten och fick nyckeln, sen att det tog längre tid innan den verkligen blev min är en annan femma, men det var då jag påbörjade det och hade tillgång till den. Det var också den dag som jag jobbade första natten på mitt vikariat. Samma som förra året hade vi även babyshower denna dag. Det ska vi ha även idag, men för en annan på jobbet, så denna dagen blir nästan exakt som förra året, förutom att jag inte jobbar första dagen på mitt vikariat och inte har fått en ny lägenhet då!
.

Ordlek i brist på annat...


Regler:
Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

Detta är svårare än du tror!

1. Du heter:
Therése (Tessan)


2. Ett ord på fyra bokstäver:
Tält

3. Flicknamn:
Tina


4. Pojknamn:
Tim


5. Yrke:
Tandläkare


6. Färg:
Turkos


7. Klädesplagg:
Tröja


8. Mat:
Tacos


9. Sak i badrummet:
Tandborste


10. Plats/stad:
Thailand


11. En orsak att vara sen:
Trafiken


12. Något man skriker:
Tyst!


13. Film:
Titanic


14. Något man dricker:
Tequila


15. Band:
Takida


16. Djur:
Tiger


17. Gatunamn:
Trandaredsgatan


18. Bil:
Toyota


19. Sång:
Tik Tok


20. Aktivitet med mer än en deltagare:
Tennis

Jag tyckte inte att det var så överdrivet svårt att komma på saker på bokstaven T, men det kan säkert vara svårare för andra. Testa själva!
.


Kreditupplysning


Idag hade jag fått brev från Netonnet där dom skrev att dom hade gjort en kreditupplysning på mig och att jag hade blivit godkänd. Lite sent att komma på det nu va?
.

Dammsugaren


Här är min nya dammsugare som jag har invigt idag. När man köpte en Philips fick man ett städpaket med som innehöll 4 påsar, fönsterputs och två andra rengöringsmedel, bra va?




.


11 Mars


Orkade inte blogga igår eftersom jag var iväg nästan hela dagen. Var först i stan med Ellinor, kollade i affärer och drack kaffe, köpte te och hämtade ut min väska. Den var inte så fin som jag hade tänkt mig, men det får väl duga. Åkte efter det hem till Steinert och hämtade lite kort, hann inte ta så många och långtifrån alla, men det var ändå roligt att få några. Finns ju bilder på allt vi gjort genom åren och alla vi har vart med och träffat. Vilka minnen alltså! Nu ska jag packa upp allt det jag köpte i Tisdags och städa, så jag visar efter hand som jag packat upp.


.


Kameraskydd och biobiljett


Nu är jag hos Lasse och dom. Har varit och inhandlat massa saker idag, så nu är jag några tusen fattigare, haha. Ska hämta min TV senare med som har kommit nu, fan vad bra! Berättar vad jag har köpt och allt senare då, tänkte bara visa att jag fick ett kameraskydd av Lasse och en biobiljett av Samantha som vi hade fått av mamma, bra va? Så snälla är dom :)


.


9 Mars


Vilket underbart väder! Nu kommer snart Lasse in till stan så ska vi åka och köpa massa saker som jag behöver och sen följer jag nog med ut till dom en stund. Puss!
.

Taxfree


Kom precis ner från Jukka. Han hade fått sin taxfree katalog till airshopen nu då fuskisen ska åka till Thailand i April. Kollade lite i den och funderar på om han ska få äran att köpa med sig något gott till mig hem, haha. Frågan är bara vad jag ska välja?
.

8 Mars


Gick upp för några timmar sen och nu ska jag laga mat till mig och Jukka, eftersom att han bjöd igår så bjuder jag igen idag. Goda grannar, haha! Får väl se vad jag ska laga bara? Efter maten blir det hem till Jukka på kaffe och att hämta fler filmer så att jag har något att kolla på :)
.

7 Mars


När jag vaknade idag gick jag upp till Jukka som bjöd på kaffe. Satt och pratade, spelade kort och sen fixade han två filmer till mig. Jättebra nu när jag inte har hunnit att få min TV än. Efter det bjöd han på mat innan jag skulle gå till jobbet. Snäll vän jag har :)
.

Möbelflytt


För en stund sen var Robin här och hämtade sina möbler. Nu ska jag bara se om det är något han har glömt här och sen hämta vad jag har hos honom, så är allt klart sen. Bra det, så att jag börjar se vad jag behöver köpa själv. En säng skulle vara bra, haha! När dom åkte gick jag ner och slängde massa kartonger och lite sånt och nu ska jag plocka lite här och sen är det dags för jobb vid klockan 21. Ha en bra Lördag allihop <3
.

Körkortspapper


Jag har ju varit sur för att jag inte har fått mina papper som jag har skickat efter för att få övningsköra. Så pratade jag med pappa nu, som sa att han hade fått hem dom och betalat in. Jag har ju inte haft en tanke på att han skulle ha fått dom, utan bara väntat på att få dom själv, även fast jag skrev in bådas namn och att det inte stod något om vem dom skulle komma till, haha. Nu är det iallafall betalt, så nu ska vi bara skicka in några papper till och sen få ett beslut innan jag kan börja övningsköra. Skönt att det äntligen börjar komma igång!
.

TV beställd


Nu har jag beställt min blivande TV så nu ska jag sova :)
.

Ingen TV och tvätt


Var och skulle köpa TV:n innan då, på avbetalning, men så när han gjorde kreditupplysning på mig så nekade datorn. Jag blev helt chockad, eftersom jag har fått ta det innan och inte har några anmärkningar eller något. Han kunde inte se exakt varför jag inte fick det, men jag fick se en lista på möjliga skäl, då det antagligen var för att dom ibland inte uppdatarerar ens årsinkomst på kanske ett och ett halvt år, så därför hade jag för lite årsinkomst för att få ta det enligt det som var registrerat. Lagom störande eller? Får se om jag hittar en fin jag kan beställa direkt hem då istället. Åkte och köpte lite böcker som tröst och efter det det hem och sov och nu håller jag på att tvätta. Rolig dag va? Haha! Puss!
.

Ny TV?


Kom hem för ett tag sen, så passade på att skruva ihop mitt soffbord, då Lasse ringde och tyckte att vi skulle åka och köpa en TV nu direkt, haha. Visst, varför inte åka och titta iallafall. Är den lika fin som på bilden kanske jag köper den nu då. Efter det blir det hem och sova och sen tvätta i eftermiddag, alltid lika trevligt :)
.

Robins flytt


När jag kom hem från mötet sov jag en stund till då jag drömde jättejobbigt! Drömde att jag grät hela tiden och var både arg, ledsen och allt på en gång, haha! Sen kom Robin tillbaka och påbörjade hans flytt, men dom hade inget släp så alla möbler och stora grejer står kvar än så länge. Idag har han iallafall flyttat, vilket känns lite blandat. Skönt att det blev av och inte drog ut mer, samtidigt som det blir ovant att vara själv, men det ska jag nog klara av! När dom hade åkt började jag att skruva upp en hylla, men jag behövde lite hjälp så jag gick upp till Jukka som först bjöd på mat och sen följde med mig ner och hjälpte mig. Gullungen! Haha, det var riktigt roligt när vi höll på med allt, men till slut fick vi till det, haha! Det tackar man för!
.

Uppe i tid


Nu ska jag på jobbmöte om ett tag, därför jag är uppe redan. Blir sen hem och hjälpa Robin med hans saker och sen sova en stund för att senare jobba inatt. Nu blir det film en stund. Puss!
.

IKEA


För en timme sen ringde Lasse och sa att hans simning var inställd och att vi kunde åka till IKEA istället om jag ville. Självklart ville jag det, så om en halvtimme ska vi åka, perfekt!
.

Försäljare


För en stund sen kom det hit en försäljare från Comhem och plingade på. Så frågade hon mig om jag hade tid några minuter, vilket jag sa att jag inte hade eftersom jag höll på att laga mat. Då frågade hon om hon skulle följa med in medans jag lagade maten och sitta med? Det erbjudandet tackade jag nej till direkt och bad henne säga vad hon ville snabbt istället då. Hon började då ta upp massa om internet och sånt som jag inte vet så mycket om för att det är Robins, så jag ropade på honom istället. Där stod dom en stund medan hon försökte övertala honom att gå med i något och Robin hela tiden trevligt tackade nej. Det slutade med att hon kallade honom vrång och frågade om hon skulle komma tillbaka någon annan dag när han var på bättre humör. Robin svarade då att det kunde hon göra som hon själv ville, men att han ändå inte skulle öppna, haha!

Att dom kan med, denna tjejen var ju verkligen extrem. Visst att man har stött på jobbiga abonnemangförsäljare på stan, men att hon kommer hem till en och i princip tränger sig in och sen blir sur för att man inte är intresserad, då har det väl gått lite långt? I fortsättningen ska jag bara öppna för folk jag kännner!
.

Mina nya stövlar


Här är en bild på stövlarna jag köpte i Fredags.


.


Komisk raggning!


Kille - Jag gillar dig.

Jag - Nej det gör du inte, det är bara något du har fått för dig.

Kille - Jo det gör jag visst, jag gillar dig jättemycket.

Jag - Nej det gör du inte, du tror bara att du gör det. Varför skulle du göra det isåfall?

Kille - Jo, för att du är en bra tjej, blablabla...

Jag - Okej, men det gör du inte. Varför har du inte sagt något om det innan då om det är så?

Kille - För att jag är blyg. Jag kanske egentligen inte borde säga detta, men jag vill till och med säga att jag älskar dig!

Jag - Hahaha! Nej, det borde du verkligen inte säga, nu får det räcka, kom nu så går vi!
.

RSS 2.0