22 år!


Igår fyllde jag 22 år! Jag har hela tiden fått för mig att jag blir 23, så när jag kom på att det bara var 22 känndes det bra, haha! Igår blev det inte så mycket firande. Var iväg och handlade med Johanna och Beckman på dagen. Sen på eftermiddagen åkte jag ner och träffade Ellinor och drack kaffe bara. Sen var tanken att jag skulle sova tidigt, men Axel ringde mig vid tio, sen råkade vi prata ända till klockan två, haha! Sånt som händer när man pratar om allt och inget!

Idag blir det födelsedagsfest för mig och Johanna! Hon kommer hit om en stund så ska vi fixa bål och blåsa upp ballonger och allt sånt där, innan gästerna kommer vid 6-7!

Får även säga grattis till Emir, som också fyllde år igår! Och ett stort grattis till Peter som fick sin lilla son, perfekt på min födelsedag och allt :)
.

26 Augusti


Idag har jag varit i Knalleland med Johanna. Gulletussan fyllde 22 år igår, grattis igen! Hade en trevlig dag, men vi hittade inte så mycket att köpa. Jag fyndade iallafall en klänning, väska och trosor. Perfekt! När jag precis hade kommit hem igen, skrev Jukka och frågade om vi skulle gå ut och gå, så varför inte? Vi tog en runda ner till Villastan, Bergsäter, förbi coop och sen vidare över Hulta och hem. Skönt att komma ut en liten sväng, även om man redan var seg efter en heldag knalle, haha!

Nu ska jag nog gå och lägga mig snart, imorgon är det ju en stor dag ;)
.

23 Augusti


Tillbaka på jobbet för de två sista jobbnätterna innan min långledighets-period :)

Min helg har varit väldigt trevlig. I Fredags blev det hajvinsdrickande med Therese och Mattias. Det var riktigt roligt att träffas och prata om alla gamla minnen! Efter lite fördricka blev det en sväng till Harrys, men jag åkte hem tidigare än de andra eftersom jag började må illa och då är det ändå inte kul att vara kvar. Väl hemma pratade jag i telefon med Axel halva natten och vi kom på massa saker som vi egentligen aldrig har tänkt på innan, men som var sjukt roligt nu när vi väl pratade om det, haha!

På Lördagen hade jag och Ellinor lite myskväll med sushi på East och sen bio: Vampyrer suger! Den va verkligen jättedålig, haha! Eller den var ju som Scary movie och alla såna filmer, så det kändes bara uttjatat och fjantigt, kanske det var roligare när man var yngre?

I Söndags blev det också mys! Började dagen med att tvätta mina täcken, kuddar och allt sånt. Sen på kvällen kom Johanna, Beckman och Jukka till mig så då spelade vi buzz, bingolotto och chicago. Trevligare Söndag och helg kunde jag nog inte ha fått :)
.

Grattis Nicole!


Idag fyllde min syster Nicole 20 år! Grattis grattis!
Och grattis till Ellinors mamma som också fyller år :)
.


13 Augusti (Fredagen den 13, haha)


Jag har precis haft min sista semestervecka, så nu är man tillbaka på jobbet igen. Min sista vecka kunde inte ha blivit bättre! Har haft fullt upp hela tiden och har träffa alla mina favoriter :)

Fredagen spenderade vi hos Johanna och hade Norrby-fest. Var blandat folk och ganska roligt, blev lite mycket stoj emellanåt bara, haha! Lördagen var man lite halvbakis, men efter lite vila blev det födelsedags-förfest hos Jokey. Trevligt där med, fast vi inte var så många. Efter det liftade vi ner till Harrys, där vi hamnade i VIP-avdelningen. Inte helt fel att få dricka hur mycket man ville helt gratis, dock va jag så sliten så att spriten aldrig slog. Det kanske ni känner igen, när man är bakis och kan dricka massor utan att man blir full? Iallafall träffade jag en oerhört trevlig kille från Malmö, så det blev efterfest hemma hos mig med Malmökillen och hans kompis och Therese och hennes kompis. Var verkligen hur roligt och trevligt som helst! Vi gjorde allt från att spela spel, kolla film och bara satt och pratade. Jag somnade klockan 10 på morgonen, det säger väl egentligen allt om hur lyckat det var, haha! På kvällen blev det en hemkörd pizza med Jukka, alltid lika älskvärt.

I Måndags klippte jag mig och åkte efter det hem till Lasse och Samantha och sov där. På Tisdagen kom vi på lite spontant att åka till Göteborg på kvällen och gå in på Liseberg och sen på en Stand up grej. Vi hade sån tur när vi kom dit, först fick en gratis P-lapp av en som skulle åka, och sen visade det sig att det var gratis inträde på Liseberg också, haha! Sen vann jag 2 kilo Marabou choklad med, helt lyckat! Efter någon timme på Liseberg åkte vi in till stan för att kolla på Stan up:en som faktiskt var ganska rolig!

Onsdag och Torsdag spenderade jag med vänner som Johanna, Therese och Frida. Skönt att hinna träffas lite och tjata av sig innan rutinerna börjar igen!

Denna veckan har verkligen varit superlyckad och en av dom bästaste på länge :)
.

Stockholm och Pride


I Torsdags åkte jag och Ellinor upp till Stockholm. Det regnade när vi kom fram så det fick bli shopping hela dagen. På Fredagen gick vi på Pridefestivalen som var skitkul. Det var 90-talstema, så alla gamla godingar spelade bl.a. Dr Bombay, Vengaboys, Thomas Di Leva, Rednex och massa andra. Blev en lite utgång efter det. På Lördagen sov och slappade vi mest hela dagen, tyvärr missade vi prideparaden bara. På Söndagen shoppade vi lite mer innan vi åkte hem. Hade en helt perfekt helg, måste göras om :)

Igår och idag har jag mest varit hemma och umgåtts med Jukka. Nu har vi precis varit ute på en långpromenad och haft fruktstund i skogen, haha. Dags för en dusch och sen kolla film!
.

RSS 2.0