30 September


Idag har det inte blivit så mycket gjort, som vanligt i min mellandag av jobbet. Jag har i princip bara sovit, duschat och ätit och sen gått till jobbet igen. Man hinner inte med så mycket mer, haha. Igår hade vi iallafall fått hem två biobiljetter ifrån jobbet, man tackar och tar emot! Vi som är så inne att gå på bio hela tiden nu, så det passade ju perfekt! Tack så mycket SHS :)
.

29 September


Igår var en bra dag med mycket gjort. Började med att tvätta på morgonen och under tiden kom Lasse och drack kaffe. Vi åkte sen upp till mamma och sa hej och lämnade en liten present från Cypern. Efter att jag varit hemma och tagit upp tvätten igen, åkte jag ner till stan och träffade födelsedagsbarnet Ellinor. Vi tog en fika på Tant grön och gick sen runt och shoppade resten av dagen. Myspys! Idag har jag inte gjort så mycket, plockat lite hemma, träffat Ellinor lite snabbt på kvällen och nu är jag på jobbet.




.


Grattis Bästis!


Idag fyller en av mina absolut bästaste vänner 21 år!
Min lilla Ellinor, bättre vän kan man inte ha <3
Grattis min bästaste bästis, jag älskar dig så mycket!








.


Cypern och jobb


Måndagen den 13/9 åkte jag och min syster Nicole till Cypern, Ayia Napa, i 8 dagar. Var helt perfekt och fint väder hela tiden! Kom hem i Tisdags och efter det har det varit fullt upp nästan hela tiden, därför har jag inte haft tillfälle att skriva här tidigare. Har varit möte och en hel del jobbande, så när jag väl haft lite tid över har jag passat på att träffa Ellinor och fixa ärenden på stan. Det är lite skumt när man kommer hem efter en resa och allt är som vanligt igen, då känns det nästan som man aldrig har varit iväg utan bara drömt det, haha!


.


12 September


I Fredags var jag ju med Kimete. Vi hade myskväll, kollade på film och låg och pratade halva natten. Väldigt trevligt! På Lördagen fortsatte vi ta det lugnt och pratade hela dagen tills hennes buss gick hem. Då mötte jag Ellinor och vi gick på bio: I rymden finns inga känslor! Jättegosig film, väldigt charmig och mysig! Klart mycket bättre än Vampyrer suger, haha!

Idag har det också varit lugnt, har städat och packat bara. Åker på lite semester imorgon ;)
.

10 September


Nu ska jag åka ner till stan och möta Kimete som ska komma hit!
Det är verkligen på tiden, gud vad jag har saknat henne!
.


Mina födelsedagspresenter


Jag har ju glömt att berätta vad jag har fått i present av mina fina vänner! Jag fick en Ralph Lauren parfym, en handväska, trisslotter, en flaska rosita och en flaska vin, choklad, presentkort och en bingolott. Jag hoppas att jag inte missade något nu :) Tack allihopa! Bättre presenter kunde jag inte ha fått <3
.

7 September


Idag var jag uppe tidigt, har tvättid sen sju. Under tiden jag tvättar har jag diskat och plockat iordning lite. Ska snart börja fixa mig lite och åka ner till stan och möta anständiga Johanna när hon slutar jobbet, haha! Blir väl en kaffe och runda på stan med henne, sen ska jag nog vidare hem till Therese och säga hej eller möta Ellinor. Får väl se senare hur allt blir :)
.

3 September


Vi hade ju som sagt våran födelsedagsfest i Lördags. Den var hellyckad och lite galen, haha, men så brukar det bli när vi kommer igång. Det enda tråkiga var att Johanna inte följde med ut, fy fy! Blev även en liten efterfest med livemusik från Jesse, haha! Dagen efter åkte alla nattgäster hem och jag sov en stund till. Vaknade av att Axel kom för att spela bingolotto, men som vanligt blev det ingen vinst, haha!

Resten av veckan har jag städat efter festen, varit på möte, träffat Ellinor, spelat kort med Jukka och kollat på film med Axel. En lagom bra vecka alltså :)

Snart kommer pappa och syster Nicole hit på kalas. Har blivit några dagar senare än tänkt, men idag blir det alltså av. Har köpt kladdkaka och grädde att bjuda på, för jag trodde dom skulle komma vid fyra och att jag inte skulle hinna baka, men nu blir dom lite sena. Förvånad? Nej! Ikväll är det dags för jobb igen :)


.


RSS 2.0