30 November


I Lördags blev det drickande med Johanna. Sjukt sega vi var på att gå ut eftersom vi satt och pratade om allt och inget, men trevligt var det, vilket är huvudsaken. Tack för det Johanna! Igår var det bakfylla som gällde. Tog en sväng upp till Jukka och beställde pizza, annars bestog dagen mest av sömn och tv-tittande. Idag och imorgon är det jobba som gäller, men sen är jag ledig ett tag. Ska bli skönt nu när jag har hoppat in och jobbat lite extra det senaste.
.

27 November


Stannade kvar lite på jobbet i morse i väntan på att affären skulle öppna, så att jag kunde handla på vägen hem. Precis när jag hade kommit till Netto så ringde Lasse lämpligt nog och kunde plocka upp och köra hem mig, perfekt. Sen blev det sova och när jag vaknade kollade jag på den första av de nya Johan Falk filmerna, var faktiskt bra. Nu är det jobbnatt igen. Imorgon blir det nog att kalasa lite med Johanna. Kommer att bli roligt att prata om allt från grytvantar till portar med glas och poliser, eller kanske om turkosa paraplyväskor? Haha!
.

Jobb


Det finns inte alltid så mycket att skriva om när jag jobbar, då jag mestadels jobbar och sover, så det är därför det blir pausdagar i bloggandet emellanåt. Nu väntar jag på att klockan ska bli över tolv då lönen kommer och jag kan betala räkningar. Fy vilken fattig månad detta blir, liten lön och mycket räkningar. Tur att nästa lön kommer tidigare i December och att den kommer att vara mycket bättre. Längtar! I helgen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på än. Blir till att jobba imorgon med, sen på Lördag har jag några förslag, men får väl se vilket det blir :)
.

24 November


Ikväll ringde dom från jobbet och frågade om jag kunde hoppa in extra denna natten. Visst kunde jag det, så här är jag nu. I övrigt idag har jag träffat Samantha och Lasse. Vi åkte upp till mamma och fikade och sen åkte vi och handlade lite innan dom körde hem mig. Väl hemma fortsatte jag att kolla på Watchmen, den är ju så lång, men nu har jag bara en halvtimme kvar som jag ska se imorgon innan jag skickar tillbaka den. Orka att filmer är så långa nu för tiden!
.

21 November


Igår fick vi hem spelet Lego Star Wars - The complete saga. Hann spela lite innan jobbet och det var faktiskt roligt, som Lego Indiana Jones ungefär. Nu ska jag äta, är hungrig som fasen.


.


Tillbaka på jobbet


Nu är jag tillbaka på jobbet igen och ska jobba hela helgen, så det blir inte mycket annat gjort. Igår kom Lasse förbi med två gitarrställ som jag ville ha, snällt! Blir mycket finare att ha dom stående framme än intryckta i ett hörn. Nu ska vi bara komma på vart vi ska ställa dom också, haha. Jag har nog kommit på vad vi ska göra med den halvtomma väggen i vardagsrummet med, men det får vara hemligt tills jag har klurat lite mer på det. Tror att det kan bli bra om jag bara hittar rätt saker till det och att även Robin som verkade skeptisk kommer att bli nöjd :)


.


Typiskt


Jag råkade somna redan klockan åtta igår kväll, så jag vaknade nyss och kan inte somna om. Det var ju mindre bra, haha.
.

Helgen


I Lördags lyckades vi få till en riktig partykväll och alla (jag, Robin, Ellinor, Patrik och Tor) gick ut på Tonic. Förutom lite grin av Mr Fylla under förfesten så var allt trevligt. Ute på Tonic var det roligt även denna gången. Träffade lite gamla godingar och folk man inte har träffat på länge, det uppskattas alltid. Ellinor och Tor åkte med hit efter, då vi skulle ha efterfest, men det blev inte så mycket av det när vi väl var hemma ändå, haha. Alla var så konstiga när vi skulle åka hem, så det blev sängen nästan direkt. Det blev en lyckad kväll med många festbilder :)







Igår hade vi en riktig slappardag. Ellinor och Tor stannade hela dagen, så vi hann kolla på många filmer/serier och äta tacos. Riktigt mysigt var det, men gud vad stökigt det hade blivit, haha. Det där med att städa innan helgen var inte stor idé ändå, när jag ändå har fått städa ännu mer idag, haha. Fast det var det värt för denna superhelgen. Så här låg vi hela dagen.

.


Utgång


Blir utgång med Ellinor ikväll :)
Fett nice, haha!
.

Tvätt


Igår när Johanna hade åkt, flyttade jag i princip ner i tvättstugan. Tvättade allt jag kunde hitta, även det som egentligen var rent, men det känns fräschast att ta med det ändå, nu när det har legat packat i påsar är det skönt att ha allt helrent när man lägger in det i skåpen. Har fortsatt idag med att tvätta våra täcken och duschdraperiet, sen är allt upptvättat, skönt! Då blir det att fortsätta med disken och städa iordning lite så att man är helt klar och redo inför helgen :)
.

Torsdagsfika


Strax kommer Johanna hit på en fika innan jag ska starta med tvätten.
Det ska bli mer än trevligt, det blir första gången hon ser lägenheten :)
.

12 November


Råkade visst sova bort hela dagen igår, haha. Det enda jag hann med var att hälsa på mamma med Lasse en sväng och handla lite mat, annars sov jag. Fast det kan behövas ibland, bara att jag skulle städat och fixat igår, men det får bli idag istället. Fick en tillfällig tvättcylinder av HSB igår med, så idag bli det en riktig tvätt- och städdag. Är skönt att börja ledigheten med allt det tråkiga, så att man kan vara ledig och göra annat resten av tiden.
.

9 November


Idag har jag mestadels sovit eftersom att jag jobbar nu.
Har bara två nätter kvar innan jag är ledig ett tag igen, härligt!

Nu har jag kommit på vad det är som är fel i lägenheten. Jag har stört mig på något hela tiden, men har inte kunnat komma på vad det är. Förräns nu! Det är tapeterna i hallen som förstör trivseln! Egentligen är den snygg, men ihop med de andra rummens tapeter blir det fel och för mycket mönster. Jag tog upp det med Robin idag, som också kom fram till att det är hallen som förstör, så nu ska vi nog måla den vit istället. Får väl se vad vi hittar på :)

Får ge Johanna ett litet grattis med, det var roligt att höra!
.

Babyshower/tacoskväll


Igår hade vi tacoskväll och babyshower för en jobbarkompis. Var riktigt trevligt. Tanken var från början att jag inte skulle med ut, så jag åkte hem vid 22. När jag kom hem låg Robin och sov, så jag gick upp till Jukka en stund. Tero och Juha var också där, sen kom Robin med, sen var vi på en snabb visit hos Jani där dom också festade eftersom han fyller år idag, grattis. Ändrade mig i sista stunden om att följa med ut och sprang efter ut till taxin, haha. Var på Tonic och det var faktiskt roligare denna gången. Träffade även Johan, vilket var roligt så
jag fick skälla lite, haha ;)

Idag har jag varit hos pappa hela dagen, kom precis hem. Jag och Nicole gick igenom alla våra gamla saker och rensade, men kunde inte ta med mig sakerna hem på bussen. Pappa får lämna dom senare istället.
.


Mössa


Idag när Robin kom hem hade han köpt en mössa till mig, gulleplutten! Presenter uppskattas alltid, speciellt som överraskning på vardagar utan att det är något som ska firas. Mer av det :)



.


Vantar


Igår köpte jag vantar. Tyckte inte om färgen så mycket, så får köpa andra senare, men dom kostade bara 20 kronor på H&M. Det fick det vara värt, måste ju ha ett par på väg till jobbet :)


.


4 November


Är precis hemkommen från Johanna. Blev att jag träffade Ellinor efter mötet, sen solade jag innan Johanna kom ner och mötte mig och vi gick hem till henne. Hos henne gjorde vi inte så mycket, satt mest och pratade. Efter det gick vi till City och handlade innan jag åkte hem. Var roligt att träffa Johanna igen, då vi mest pratar i telefon nu för tiden, men är dåliga på att ta oss tiden att ses. Det får vi ändra på, fast vi vet ju vart vi har varandra och det är det som räknas :)
.

Möte


Då var det dags för jobbmöte idag. Efter det ska jag träffa Ellinor en stund innan hon ska åka iväg. Vet inte om jag ska passa på att sola då. Ska kolla med Johanna om hon vill följa med, var längesen jag träffade henne nu, så det vore trevligt. Nu är det dags att gå, puss så länge!
.

Sjuk?


Har inte mått alls bra varken igår eller idag. Känner mig inte sjuk egentligen, men ögonen svider, är seg i huvudet och mår bara helkonstigt. Vet inte riktigt vad det är med mig. Jag är aldrig sjuk, så vet inte om det är början till något, men jag hoppas inte det. Robin mår likadant som jag, men kan inte heller komma fram till vad det beror på. Ska tillbringa resten av kvällen i soffan med en kopp te framför Desperate housewives, sen försöka att somna tidigt efter det.
.

Lurigt?


I Fredags disskuterade jag och Ellinor för- och nackdelar med min dator, eftersom att jag har en lite mindre (10 tum) bärbar. Det är inget vi brukar prata om, utan bara kom in på. Dagen efter, alltså igår, frågade en jobbarkompis mig om min dator var bra, för hon funderade på att köpa en liknande. Lite knas att hon frågade det precis dagen efter att jag har suttit och pratat om den. Visst är det konstigt när det blir så? Precis när man har tagit upp något så kommer det på tal fler gånger. Som när man pratar om att det var länge sen man såg en person, och dagen efter ser den på stan. Det är lurigt det där, men roligt också. Undra hur det kan bli så?
.

RSS 2.0