26 Februari 2011


Var ett tag sen jag bloggade nu. Har mestadels jobbat den sista tiden och har haft dålig tillgång till internet emellanåt, sen så har jag inte orkat när jag väl har suttit vid datorn. Gulle Johanna har även lovat mig en ny design, så har väntat på den med, känns som att det blir roligare när det blir lite finare! Den är färdig, så kommer väl lägga upp den så snart jag kan :)

Strax kommer Ellinor hit. Vi ska kolla på melodifestivalen och antagligen spela tv-spel, haha!
.

Alla Hjärtans Dag


Dagen har firats med min käraste bästis Ellinor. Vi har ätit sushi, tagit en kaffe och gått på bio. Vi såg på Åsa-Nissefilmen. Jag tyckte väl sådär, men Ellinor gillade den. Vi passade även på att byta nyckelringar, typ som bästishalsband fast det är nyckelringar med Mirandanallar som håller varsitt halvt hjärta. Jag har ena delen och hon andra. Gölligt!

Hoppas att ni har haft en bra alla hjärtans dag ♥
.


12 Februari 2011


Igår började jag dagen med att jobba lite extra och när jag hade slutat åkte jag ner till Johanna och lämnade hennes saker och lånade Super Mario world spelet. Åkte sen ner till stan och mötte Ellinor som följde med upp till mig. Vi spelade tv-spel hela kväll och satt och pratade. Nu sitter jag och väntar på att hon ska komma hit igen, så ska vi fortsätta på våran Mario värld och sen se på melodifestivalen.
.

10 Februari 2011


Efter jobbet igår var det möte direkt. Passade på att kolla upp min kommande lön och den var verkligen bra, iallafall för min del och mot vad jag brukar få! Skönt att kunna spara undan lite. Efter mötet blev det aldrig att jag gick och la mig, eftersom klockan ändå var så mycket, så Ellinor kom hit och höll mig vaken genom att spela tv-spel, haha!

Idag började dagen med tvätt, disk, byta sängkläderna och sånt där hemmafix. Åkte sen ner till stan och mötte Ellinor, så gick vi till badhuset och simmade en timme, skönt! Senare kom Ellinor hem till mig, så spelade vi klart dom sista banorna på Super Mario 3! Nu ska vi låna det andra Mario-spelet av Beckman, så att vi har något att göra i helgen, haha!

Nu ska jag duscha och sen lägga mig om ett tag, ska jobba några timmar extra imorgon :)
.

7 Februari 2011


Idag kom dom där fläktkillarna och väckte mig klockan 8. Gick upp och åt frulle medan dom höll på och sen la jag mig och sov några timmar till eftersom jag jobbar inatt. Före jobbet kom Ellinor och drack kaffe och skulle fortsätta på våran Mario-värld, men det vi hade sparat var borta! Lagom störande när vi bara hade någon enstaka värld kvar att klara! Istället fick vi början om från början igen, haha! Hoppas bara att det finns kvar nästa gång också :)
.

6 Februari 2011


Igår när Ellinor hade kommit så kollade vi på melodifestivalen. Vi gissade på att Swingfly och Danny skulle gå vidare och det gjorde dom ju. Det var dom som vi gillade bäst, men dom var väl inte direkt schlager utan mer partylåtar, så det var väl därför dom blev våra favoriter, haha!

Efter det satt vi och övertrötts-flummade lite innan vi kom på att vi skulle spela Super Mario. Tanken var väl att vi bara skulle spela någon timme, men det slutade med att vi spelade hela natten och att Ellinor tog första morgonbussen hem, haha! Då passade jag på att sova några timmar innan hon kom tillbaka vid två igen och vi fortsatte spela enda tills ikväll, haha!
.

5 Februari 2011


Ellinor sov över här igår, då vi kollade på Glappet och slappade, så vi gick upp tidigt så att hon skulle hinna hem en sväng innan vi skulle mötas igen. Drack kaffe och tog sen en promenad och mötte upp henne i stan. Vi gick runt i dom flesta affärerna och jag har nog råkat shoppa en aning för mycket! Får kolla på det senare och se om allt vekligen var så behövligt, haha! Tog en kaffe innan vi åkte hem och snart kommer Ellinor hit igen för att hitta på något. Vi har kommit på att vi inte kan titta på film, för vi pratar så mycket att vi inte kan koncentrera oss, därför kan vi bara gå på bio eller möjligtvis kolla på film när fler är med, haha!
.

4 Februari 2011


Idag har jag sovit lite längre än tänkt efter jobbet, tagit en längre dusch och varit och handlat lite smågrejer. Nu har jag precis ätit och sitter och väntar på Ellinor. Vi ska ha myskväll och kolla på serien Glappet, haha! Är en serie från 90-talet och är väl inte direkt den bästa, men lite småroligt ändå. Har tagit fram naturgodiset och dragit på mig myskläderna, så nu är det bara Ellinor som fattas, men hon borde vara här när som helst! Ha en bra helg allihop ♥
.

3 Februari 2011


Idag när jag vaknade gick jag till City och hämtade ut lite saker innan Ellinor kom hem till mig före jag skulle jobbet. Vi satt och pratade och kom fram till att vi ska ha serie-maraton och gå till badhuset i helgen. Skönt med en lugn och mysig helg och bara göra vad man känner för. Känner verkligen för att bara "vara" och ta det lugnt hela helgen och det ska bli så skönt!
.

2 Februari 2011


Idag har jag bara varit hemma och tvättat och städat lite före jobbet. Imorgon ska dom tydligen börja fixa något med fläktarna i våra lägenheter och jag hoppas inte dom hinner till mig då när jag sover. Bara för det kommer dom säkert göra det, men men. Fick avboka min tandläkartid som jag hade fått imorgon också. Både för att jag jobbar och sen orka jag inte gå dit och betala för det, så har sagt att jag hör av mig när jag vill gå dit istället. Lika bra!
.

1 Februari 2011


Idag har jag varit med Ellinor, alltid lika trevligt. Funderar på vad jag ska hitta på nu, är egentligen rätt seg, men vill gärna vara uppe några timmar till så att jag sover länge imorgon då jag ska jobba natten. Jag ska nog titta på några avsnitt av Desperate Housewifes säsong fem tills det är lagom att sova :)
.

RSS 2.0