Gudmor


Idag blev jag gudmor till Jack-Daniel, min vän Peters bebis =)
.

9 April 2011


Ska strax gå och lägga mig, är jättetrött. Hann bara sova några timmar efter jobbet eftersom vi skulle på kalas hos Lasse som fyller år på Måndag. Har haft en jättebra dag där ute, vi satt i solen, åt gott och tog en promenad. Helt perfekt! Nu kom jag nyss hem och har påbörjat min packning, men känner att jag får fortsätta imorgon och sova nu istället. Ska bara förbereda hunden för natten och vika in lite tvätt, sen får det faktiskt räcka för idag =)
.

Inringd på jobb


Jaha, så gick det med min ledighet. Fanns ingen som kunde jobba i natt, så jag var snäll och ställde upp då. En natt går ju bra, men sen ska jag faktiskt vara ledig! Innan jag blev inringd var jag och Ellinor i stan. Köpte lite presenter och tog en kaffe, mysigt i vårvädret =)
.

8 April 2011


Har jobbat mina två sista nätter, nu är jag ledig ända till påskhelgen! Riktigt skönt faktiskt, har ju jobbat som en tok det senaste, så nu ska jag verkligen passa på att vara ledig. På Måndag ska jag och Ellinor åka upp till Stockholm och lite sånt och sen vidare till min syster i Umeå, blir skönt med lite semester, även om det är i Sverige, haha! Nu håller jag på att tvätta, för ikväll ska jag börja lägga fram min packning ;)
.


Proppfan


Nu har proppen till köket/sovrummet gått igen! Det var ju inte länge sen jag bytte den? Skumt! Tur att jag har proppar hemma sen sist då, haha!
.

4 April 2011


Vilket fint väder det har varit idag! När jag vaknade gick jag ut på balkongen och solade en stund, så skönt! Sen på kvällen åkte jag med Lotta och två till på en träningsgrej för hundar. Det var trevligt! Bra att få träna lite med valpis också. Ska nog gå och lägga mig strax, ska till veterinären och vaccinera Chiqita ganska tidigt imorgon.


.


Cirkus Maximum


Igår började jag jobba lite tidigare och fick följa med på cirkus. Har inte varit på cirkus sen jag var kanske 10 år eller något sånt, så det var lite roligt att gå faktiskt. Nu efteråt tror jag ändå att det är mer för barn, så jag får väl vänta sisådär 10 år innan jag går igen, då jag kanske har egna barn att ta med, haha! Trevligt var det iallafall :)

Nu slutar jag strax för natten och ska gå och hämta min lilla hund och sen hem och sova!
.

RSS 2.0