Min helg


I Fredags var dagen lite kaotiskt men humoristisk. Jag och mamma skulle följa med ut till Lasse och Samantha för att fira morsdag redan då eftersom Lasse och Sammy skulle till Cypern och det skulle bli så stressigt på Söndagen. Blev lite knas på dagen med att mamma lyckades låsa in bilnycklarna i bilen, haha! Så typiskt, det var roligt först, men sen blev det drygt att vänta på en lösning av problemet som fick bli att fixa skjuts och hämta extra nycklar. Väl hemma hos dom bestämde vi att vi skulle sova över, så på kvällen spelade vi Simpsons monopol och hade det allmänt trevligt.

Efter frukosten på Lördagen skjutsade Lasse in oss till stan där jag mötte Ellinor. Vi gick runt och shoppade, fikade och sen hem till henne. Där bokade vi biobiljetter innan vi gick ut och åt sushi och sen gick på Sex and the city 2 filmen. Den var bra och hela Lördagen var perfekt! Hände massa roligt under dagen som egentligen inte är så roligt om man skulle återberätta det, men vi skrattade så mycket att vi grät emellanåt, haha.

I Söndags åkte vi ju till Göteborg. Fick köpt några linnen, BH:ar, shorts, en väska och en klänning. Inget speciellt, men bra att ha och roligt att fylla på med lite nytt! På kvällen blev det bingolotto med Jukkis, han vann 2 Sverigelotter faktiskt, haha. Det var väl på tiden för vinst, även om det inte var det bästa kanske, haha!
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0