Helgen och Liseberg


Jag har haft en perfekt helg! I Fredags åkte jag ut till Lasse och Samantha, vi spelade buzz och sen sov jag över där. På Lördagen åkte jag, Johanna, Beckman, Sussie, Micke, Dennis och Carro till Liseberg. Hade sjukt roligt och lagom med kö och allt sånt. Blev en sväng på Tonic när vi kom hem, vilket också var lyckat med roligt folk. Igår tvättade jag och va med Jukka hela dagen. Jesse och Jack var också med en stund, trevligt. Idag har jag bara sovit och nu jobbar jag. Har två nätter nu innan långledigheten och midsommar! Nice!
.

15 Juni


Idag har jag varit iväg hela dagen och kom nyss hem. Började med att gå hem till Frida och dricka lite kaffe och kolla in deras nya lägenhet, finfint! Gick sen vidare till stan och mötte Ellinor och gjorde det vi brukar, alltså drack kaffe och shoppade, haha. Sen blev det hem till Robin med present eftersom han fyller år idag, grattis! Efter två timmar där åkte jag ner och mötte Ellinor och pratade lite innan jag tog bussen hem igen. Så skönt med fint väder idag :)
.

Hemma igen


Nu är jag hemma från Kreta igen. Eller det har jag varit i några dagar nu, men haft fullt upp sen jag kom hem med systers student och jobb. Tar allt lite snabbt nu, så får jag lägga in bilder senare när jag har orkat vända på dom, haha.

Kreta: Vet inte vad jag ska säga om det. Vi har gjort allt och ingenting, som man gör på semester. Vi har solat och badat, shoppat, festat lite, åkt båt, gått och kollat runt och så vidare. Ni förstår nog, haha. Trevligt var det iallafall och vi hade fint väder varje dag förutom en när det regnade pyttelite. Jag säger bara AINOR om resan <3

Vi kom hem natten till Fredagen, då pappa hämtade oss på Landvetter och sen sov han hos mig eftersom vi skulle upp på Nicoles student tidigt. Skriver lite om det nu med, så får bilderna komma sen :)

Systers student: Började med utspring på Almås, sen hem några timmar och senare ut till Tosseryd där studentkalaset var. Kom inte så jättemånga ur släkten, men var trevligt med dom som var med ändå.  På kvällen blev det en liten förfest hemma hos mig med Ellinor, Jukka, Robin och hans kompis Matilda. När vi kom ner till Harrys smet Jukka in i förväg, Ellinor ändrade sig och Robin och Matilda hade åkt i förväg, så jag gick efter in själv. Där inne hann jag precis komma in när jag sprang rakt in i Frida och Adam, så det blev att jag var med dom istället. Sjukt roligt att träffa dom och även Fredrik som också kom förbi och sa hej utanför innan han skulle hem. Träffade Tolle också, som jag inte heller träffat på ett bra tag, så det var en hellyckad kväll.

Igår och idag har det varit jobb på schemat, men till och med det är trevligt nu när man har haft så roligt ett tag, så det blir nästan lite skönt att jobba och vara tillbaka i vardagen och få längta till nästa roligheter. Är ju underbara midsommar snart liksom!
.

Kreta


Nu sticker jag och Ellinor till Kreta :)
Kommer hem efter 8 dagar igen!
Ha det så bra mina älsklingar!
.


Min helg


I Fredags var dagen lite kaotiskt men humoristisk. Jag och mamma skulle följa med ut till Lasse och Samantha för att fira morsdag redan då eftersom Lasse och Sammy skulle till Cypern och det skulle bli så stressigt på Söndagen. Blev lite knas på dagen med att mamma lyckades låsa in bilnycklarna i bilen, haha! Så typiskt, det var roligt först, men sen blev det drygt att vänta på en lösning av problemet som fick bli att fixa skjuts och hämta extra nycklar. Väl hemma hos dom bestämde vi att vi skulle sova över, så på kvällen spelade vi Simpsons monopol och hade det allmänt trevligt.

Efter frukosten på Lördagen skjutsade Lasse in oss till stan där jag mötte Ellinor. Vi gick runt och shoppade, fikade och sen hem till henne. Där bokade vi biobiljetter innan vi gick ut och åt sushi och sen gick på Sex and the city 2 filmen. Den var bra och hela Lördagen var perfekt! Hände massa roligt under dagen som egentligen inte är så roligt om man skulle återberätta det, men vi skrattade så mycket att vi grät emellanåt, haha.

I Söndags åkte vi ju till Göteborg. Fick köpt några linnen, BH:ar, shorts, en väska och en klänning. Inget speciellt, men bra att ha och roligt att fylla på med lite nytt! På kvällen blev det bingolotto med Jukkis, han vann 2 Sverigelotter faktiskt, haha. Det var väl på tiden för vinst, även om det inte var det bästa kanske, haha!
.

RSS 2.0