28 Oktober


Gick upp klockan 7 idag för att tvätta, men när jag kom ner till tvättstugan visade det sig att det var klockan 11 jag hade tid. Typiskt! Jag brukar nästan alltid boka vid 7 eftersom den är en timme längre än dom andra och för att det är skönt att städa samtidigt och vara klar med allt utan att hela dagen har gått. Har ändå hunnit med en del idag. Har varit iväg med Lasse och köpt lite småsaker, en TV till sovrummet och hälsat på mamma en sväng. Nu håller jag på att tvätta och ska ta tag i disken strax, för i eftermiddag kommer Johanna hit. Vi ska dricka kaffe och tjuvträna på buzz, så kanske vi lyckas att slå Beckman åtminstonde en gång i det, haha!
.

27 Oktober


Idag har jag inte gjort så mycket sen jag vaknade. Har målat lite som jag hade missat, fixat med korten i ramarna, sorterat tvätten inför imorgon och lite sånt smått och gott bara.

Förresten såg jag att serien Tre kronor snart ska släppas som box. Nostalgi på hög nivå!
.

26 Oktober


Idag är det min sista natt innan min långledighet. Ska jobba extra hela dagen på Lördag bara. Imorgon är det lönedags, alltid lika gött! Speciellt denna månaden när lönen var ganska bra :)
.

25 Oktober


Hade en supertrevlig kväll igår med Johanna, Jukka och Beckman. Jack och Jesse var också förbi en stund, men dom åkte när bingon började. Vi spelade buzz, bingolotto och Chicago. Vi lyckades få igång en jättelång spelomgång, med alla sänkningar, köpstop och chicagos! Vet inte riktigt varför, men så fort vi fyra har umgåtts i några timmar så slutar det alltid flummigt och ingen vet riktigt vad den andra pratar om. Eller det är nog mer vi andra som inte riktigt hänger med i vad Jukka pratar om, så till slut sitter man bara och skrattar åt allt. Förutom Beckman då, som surar för att han försöker fuska i kortspelet, men istället anklagar oss andra för fusk när han inte lyckas, haha! Det är sånt roligt kaos hela tiden när vi umgås! Älskvärt till tusen ♥ Jag hoppas på en lika perfekt Söndag denna veckan också!

- Hummelmummel... Jill Johnsson.
- Gillar du henne?
- Aaaaaahhhhh!

Idag har det bara varit sova och jobba på schemat!
.

24 Oktober


Började dagen med att gå till Hulta torg med Jukka och hämtade ut mitt nya internetgrejs. Hemma igen diskade jag och plockade lite, innan vi bestämde oss för bingo- och spelkväll. Så nu kommer strax Jukka ner på kaffe och sen kommer även Johanna och Beckman. Blir buzz och bingolotto, en perfekt Söndagssyssla med dom bästa samlade ♥
.

23 Oktober


Igår efter min sovstund kom Lasse och Nicklas och hämtade mig. Åkte en sväng till Knalle där jag köpte en matta och ett nytt USB-minne. Blev även lite handling på Netto innan dom körde hem mig igen. Väl hemma målade jag klart det jag hade kvar innan Ellinor kom på besök. Vi drack te, pratade och spela yatzy. Det var mer än trevligt, är alltid lika roligt när ><D kommer på besök :)

Idag har jag jobbat lite extra hela dagen, men dom 11 timmarna har verkligen gått superfort. Skönt när det känns så och roligt att komma in lite på dagarna ibland också. På jobbet fick jag sånt himla sug efter att se Skönheten och odjuret, så jag köpte med mig den från Preem på vägen hem. Var väl i dyraste laget där, men det fick det va värt denna Lördag! Nu ska jag göra iordning några knäckebrödsmackor och sen kolla på min efterlängtade film! Puss på er :)
.

21 Oktober


När jag vaknade idag, var min första reaktion att jag hade försovit mig eftersom det var så mörkt ute, haha. Det hade jag inte, så det blev telefonstund med Johanna innan jobbet. Såg då från balkongen att det snöade och jag tyckte det var jättemysigt. Det tog jag tillbaka direkt när jag kom ut! Det var inte alls någon myssnö, utan jävla blask och blåsigt bara. Jag har inte ens långt till jobbet, men var pisseblöt när jag kom fram, var inte trevligt alls! Tappade helt lusten för alla eventulla uteplaner på Lördag och vill bara stänga in mig hemma. Visst hinner det väl ändras kanske, men nu känns det ganska bra med en riktig myshelg hemma istället. Ska ju hoppa in och jobba dag hela Lördagen med, så tända ljus och bra filmer känns inte helt fel som helgplaner ändå :)
.

20 Oktober


Idag har varit ungeför likadan som igår. Jag har sovit, duschat, ätit, målat, pratat i telefon och sen gått till jobbet för att jobba. Inget speciellt alltså, men trevlig dag ändå :)
.


19 Oktober


Hela helgen har bestått av jobb och som jag har skrivit innan så är det inte roligt att blogga om det. Det enda jag i princip skulle skriva då är att jag jobbar och sover, haha. Igår hann jag träffa Ellinor för en kaffe på Tant grön, innan jag åkte till jobbet för ett litet möte med dom andra i nattpersonalen. Idag har jag bara varit hemma, pratat i telefon med Johanna och Ellinor mest hela dagen. Har även passat på att måla lite nödvändiga grejer här hemma :)
.

13 Oktober


Dagen började med APT. Efter det mötte jag Ellinor och gick till stan. Där tittade vi runt, drack kaffe, tittade runt lite mer, åt sushi till lunch och gick sen och köpte det vi hade kollat ut. För mig blev det en jacka och en luvhalsduk, alltid något! Det har varit en trevlig heldag :)


.


12 Oktober


Jag har haft fullt upp i några dagar nu. Jag har bl.a. haft Lasse här som har hjälpt mig skruva upp massa saker och putsat mina rutor, varit i Ullared med Johanna och Beckman, festat och spelat bingolotto med Jukka, träffat Therese och sen fixat massa hemma. Nu är det dags för en dusch och sen kolla på tv tills det är dags att sova, ska upp tidigt på jobbmöte imorgon.
.

5 Oktober


Fortfarande ingen framgång i tuggandet, men jag har iallafall ätit mannagrynsgröt idag istället för soppa, så på så sätt känns det ju bättre. Nu börjar jag istället att bli lite sjuk. Började i natt med lite halsont som nu börjar komma mer och mer, med hosta och snuva. Tur att det är min sista jobbnatt för ett tag nu då, ifall att det skulle bryta ut helt. Inte så roligt att vara sjuk på sin ledighet heller, men jag brukar aldrig bli helsjuk, utan bara förkyld och då kan man ju fortfarande umgås och göra lugna saker ;)
.

4 Oktober


Måndag och tillbaka på jobbet för dom sista nätterna på jobbveckan. Min helg:

Fredags: Var jag i Göteborg och shoppade med Ellinor, men hittade inte så mycket. På kvällen när vi var på väg hem bjöd Johanna upp mig på ett glas vin. Drack lite med dom, innan vi åkte vidare till Tonic och sen en sväng på Frank´s. Efterfest hos mig som blev lite knas. Vi skulle leka överfallsknep, alltså om jag blev överfallen så skulle jag försöka komma undan och fly. Det slutade med att jag på något sätt lyckades fälla personen som trilla över mig så att jag flög i golvet med kinden före och svimmade, haha! Ingen fara egentligen, förutom att dom andra blev chockade av smällen och oroliga för svimningen. Sen att jag är helt öm och inte har kunnat äta ordentligt sen dess, eftersom att jag inte kan tugga, är ju heller inte så bra. Har mestadels blivit soppa, men det är jag ganska trött på nu så jag hoppas att det onda försvinner snart! I övrigt tyckte dom att jag var väldigt duktig på att försvara mig före den incidenten, haha!

Lördag: Mina gäster var kvar hela dagen och på kvällen åkte jag hem till Ellinor för att fira henne med förfest och sen Harrys. Väldigt trevligt!

Söndag: Ikea med familjen hela dagen och på kvällen kom Jukka ner och spelade bingolotto. Han vann 100 kronor faktiskt, det var väl på tiden, haha!

Idag har jag mest ordnat med min inredning hela dagen och på kvällen kom Ellinor på kaffe innan jag skulle till jobbet.
.

RSS 2.0