Jobb och aftonbladet


Köpte med mig aftonbladet på väg till jobbet idag. Då fick man med första delen av serien Svenska hjärtan. Jag har aldrig sett det innan, är det någon som vet ifall det är något att ha?
Köpte även med Söndagsbilagan och då fick man två månader gratis på lovefilm.se.
Har aldrig varit med där heller, men det verkar ju helt okej. Speciellt nu till hösten är det ju skönt att få hem filmer. Fast jag har nästan slutat att kolla på film, inte ofta jag gör det nu för tiden, men det kommer väll tillbaka om man har nya filmer att se på och inget bättre för sig :)

                                                          Mina aftonbladet-presenter:


.


Grattis i efterskott...


Till mig själv som fyllde 21 år i Torsdags :)
Firade den med att luncha på Thai silk med Ellinor. Fick ett franskt manikyr set från Dior av henne, gulligt! På kvällen var jag med Robin och tittade film, av honom fick jag 10 röda rosor, eftersom att han inte fått pengar än, men sött var det! Ska fira min födelsedag ordentligt senare när omständigheterna har blivit bättre och alla som ska kan vara med!
Vill tacka för alla fina gratuleringar och Ellinor och Robin för en underbar dag <3


Mina rosor från Robin:



Mitt manikyrset från Ellinor:
 


.


Grattis Simona


Idag fyller Robins syster Simona 17 år, Grattis!
Roligt att vi är så många som fyller år i augusti :)

Vi skulle egentligen åkt dit på kalas idag, men har varit en riktig helvetesdag för mig, så deras pappa fick ta med våran present istället, så att vi kunde åka hem. Här hemma har jag i princip gråtit hela kvällen, så nu är mitt huvud helt matt och mina ögon helt röda,
JÄVLA HELVETESDAG!

Och till två av er:

Att ni ens kan med? Ställa krav på mig att jag ska vara någon jävla detektiv och informationskälla! Sen när jag förklarar att jag vet lika lite, sörjer lika mycket och varken har tid eller ork att fokusera på er, eftersom att jag själv har ett helvete, så har ni mage att skälla ut mig och säga att jag inte bryr mig eller ställer upp?! Dra åt helvete med er säger jag bara!
.

R.I.P.


Nu har en till vän gått bort :(
Ursäkta att jag frågar, men är det nya trenden eller? För isåfall kan ni ju lägga av med den direkt! Det är redan alldeles för många som har gått bort på kort tid och som är alldeles för unga! Jag tycker inte alls om begravningar så kan ni sluta dö så jag kan slippa gå på fler nu, iallafall inte än på många år! Kan ni göra det för min skull så vore jag tacksam!
Det tar faktiskt på en när man knappt har återhämtat sig från den förra, innan det är dags för nästa! Vi är ju bara 20-30 år, det är inte rätt åldersgrupp för att ens vänner ska gå bort :(

Du min lilla vän, var nog den snällaste mot andra människor som jag har träffat.
Du har inte alltid haft det lätt och mötts av kritik, men vi som kännde dig vet att du var genomsnäll och aldrig ville någon något ont. Du ställde ALLTID upp för dina vänner.
Även om vi inte träffades alltför ofta det sista, så har vi många år av fin vänskap!
Du är älskad av många och saknad av ännu fler!

R.I.P. Johan <3
.

Linas kvällsbok


Är hemkommen från lägenheten för nån timme sen och har precis ätit potatisklyftor, korv och bearnisesås, gott som fasen. Nu sitter jag och väntar på att Ellinor ska komma hit, vi ska kolla på Linas kvällsbok som kommer på femman, mys-pys. Ska sätta på lite kaffe tills dess, puss.
.

Grattis Johanna


Idag fyller pluttan Johanna 21 år, GRATTIS :)

Jag ska hedra din dag med att titta på Våra bästa år nu, haha. Kommer du ihåg när vi va hos Ande och E.K. och kollade på Våra bästa när dom körde limbo och vi blev sjukt sugna på att köra själva, så vi la upp dammsugarstången på tv:n och lekte! Minns du det?
Problemet va ju bara att du är aningen kortare än mig, så när jag böjde mig som en tok så vandra du bara under som ingenting, haha! Grattis på dig iallafall, jag hör av mig senare :)

Johanna 21 år idag


.

Höstkänsla


Nu har Vakna med the voice börjat på tv igen. Det ger mig höstkänslor. Förut fick man ju alltid känslan av höst när skolan började eller liknande, men eftersom jag inte går i skolan och har jobbat i princip hela sommaren, så har jag ju ingenting att förknippa med att "hösten börjar". Förutom just Vakna med the voice! Det var ju det som jag och Ellinor satt och kollade på varje morgon när det var helt mörkt ute och efter det gjorde vi "höst-saker" som att gå till badhuset eller strosa runt i knalleland. På kvällarna brukade jag och Robin stänga in oss i sovrummet, han framför sin dator och jag framför min, där jag tittade på Tre kronor och pratade med Ellinor och folk på msn hela nätterna, och Robin spelade. Det låter kanske tråkigt, men det va riktigt mysigt, så som resten av folket går i ide med sina wow-spel under hösten och vintern.

Eftersom denna sommaren inte har varit på topp 5 i år på grund av vädret, jobbandet, lägenheten + pengabrist på grund av lägenheten, så längtar jag faktiskt till hösten nu :)
.

Söndag


I fredags kväll kom Peter och Ellinor hit en sväng, vi spelade tv-spel och satt och tjata. Va riktigt trevligt eftersom det va ett bra tag sen jag träffade Peter på grund av omständigheterna, haha. Peter sov över här, sen på lördagen åkte vi till lägenheten och fortsatte med vardagsrummet. När jag och Robin kom hem vid halv 6 somnade nästan direkt, haha.
Idag har vi varit i lägenheten igen och började tapetsera tv-rummet, blev faktiskt bättre än vad jag trodde, eftersom de tapeterna vi ville ha inte fanns kvar, så vi fick ta andra. Men det verkar ju bli snyggt ändå, lite svårt att säga innan det är helt klart, men det hoppas vi på!
Imorgon ska jag och Ellinor påbörja våran nya "hobby", får la se om den är något att ha, haha, rappoterar eferåt vad vi gjorde och hur det gick, puss!
.

Grattis Ellinors mamma


Det visade sig att även Ellinors mamma fyller år idag, så får gratulera henne med. Nu ska jag möta Ellinor, så ska vi åka till knalle och möta Nicole, följa med henne och köpa skor och sen leta present till Ellinors mamma och jag ska köpa rollers och penslar. Efter det blir det kaffe i stan och sen upp till lägenheten dit Robin och hans pappa ska komma. Puss så länge!
.

Grattis Nicole och Steinert


Igår fyllde Steinert 25 år. Grattis Steinert!
Idag fyller min syster 19 år. Grattis Nicole!

Nu är det bara några dagar kvar tills jag fyller 21 år också. Får la se vad man kan hitta på då :)
.

10 Månader


Idag har Robin och jag varit tillsammans i 10 månader <3 Tiden går allt bra fort!


.

Torsdag morgon


Vaknade vid halv 7 idag eftersom Robin glömt att stänga av sitt alarm, smart grabben. Inte det lättaste att somna om eftersom vi tog bort persiennerna igår så att det är helt ljust nu, haha. Igår åkte vi som sagt till lägenheten, la klart golvet i sovrummet och målade lite i tv-rummet. När Jukka hade slutat kom han ner till oss och grillade, det va som alltid lika trevligt. När han gick hem va det inte mycket annat att göra än att sova.

Ne, nu ska jag se om det finns något att kolla på tills affären öppnar så jag kan köpa frukost, är hungrig som en häst. Efter frullen är det dags för att måla det sista i vardagsrummet och hoppas på att Robins pappa kommer, sova lite och sen jobba.
.

Natti


Nu ska jag gå och försöka sova, somnade lite på dagen innan så får väl se hur det går. Pratade även med Johan idag, han är la för knäpp, totally knas, haha! Va på Shell med Ellinor och köpte glass också, som jag och hjärtat har gottat oss med ikväll, tjocka som vi är :)

Imorgon blir det till lägenheten för att måla, och antagligen kommer Robins pappa för att fortsätta tapetsera vardagsrummet. Ska försöka få honom att bidra lite till golv med, så det också blir klart nu, vore jättebra. Man kan ju inte kräva för mycket, men fråga går ju alltid, vill han så vill han och det vore ju tacksamt. Ne, nu är det sleepy-time, puss!
.

Mördad.


Herregud, nu har en tjej blivit mördad i Sparsör. Sparsör som är så litet.
Har sett bilder på både tjejen som blivit mördad och killen som påstås vara mördaren, alltså att dom bara är 17 år är ju helt sjukt. Varför göra något sånt, bådas liv är ju förstörda nu, fast på olika sätt. Sen ska man la inte säga för mycket innan man vet mer, men jag har svårt att tänka mig att 17-åringar har ordentliga skäl till att mörda någon, eller att dödas för. Som det andra fallet med den unga tjejen som blev mördad, vad var det för anledning liksom?
En "otrohet". Det var ju han som var otrogen, inte hon, och han mördar henne för det?
Det finns ingen logik i det alls.

Sen menar jag såklart inte att det är okej att döda någon bara för att man tycker sig ha ett skäl och rätt till det, men jag har mer "förståelse" för folk som har blivit utsatta, t.ex. gör det i självförsvar, om någon skadar ens familj rejält m.m. Nu menar jag verkligen grova saker, men det är ju fortfarande inget som är okej eller som man gör. Det är därför jag tycker det är otroligt sjukt att så unga mördar varandra, för vad kan man ha för anledning i den åldern som är såpass stor att man ska dödas för det? Jag bara undrar...?

Jag tycker det är jättehemskt iallafall och tycker synd om hennes familj och alla hon kännde.
.

Dilemma...


För några helger sen va vi ju på bröllop. Då var det pengar som hade blivit snodda. Liknande en tidigare fest dom hade då det också hade vart stölder. Okej, det är la sånt som händer, bara det att alla som har varit gäster har varit nära vänner till paret, eller det är la självklart om dom blir bjudna på bröllopet? Förutom vissa då, som blir medbjudna av sina pojk/flickvänner, vilket är jag!

Alla som känner mig vet ju att jag aldrig skulle göra något sånt, för det första inte ens våga och absolut inte mot några som jag inte har något emot eller tycker om.

Jag har absolut inte blivit anklagad personligen, men jag känner mig ändå skamsen för att något sånt har hänt. Jag vet ju själv att den man först misstänker är den man känner minst. Man ska ju, eller vill ju iallafall kunna lita på sina vänner och inte bli misstänksam.

Vad ska man då göra åt saken?
Jag vet ju själv att det inte är jag och att jag inte är direkt anklagad, men med dom underbara vänner jag har så vet jag att jag skulle misstänka den jag kännde minst eller inte alls. Så antar jag att det är för alla med vänner. Därför är det ju klart att jag blir smått misstänkt, inget illa menat mot mig personligen, utan bara för att det är så i rangordningen för alla i sina vänskapskretsar.

För mig känns detta jättedumt, vet egentligen inte ens varför jag känner så. Jag tror det blir så eftersom att jag tycker om dom och att vi haft roligt med dom, vilket jag vill fortsätta att ha och inte få en dålig början med sånt här. På ett sätt blir jag så jävla sur på den som har gjort det som inte ens kan stå för det, erkänna och be om ursäkt, eftersom det skapar misstankar gentemot alla övriga, vilket är så lågt. Gå och snatta i en affär istället om du har sånt begär av att sno! Skapa inte problem för andra som försöker att vara pålitliga vänner.

Jag är iallafall såpass ärlig att jag skickade mail till henne och förklarade att det inte var jag, vilket hon svarade på att hon inte hade trott så sett heller m.m. Då funderar jag på om det är dumt att försvara sig för något man inte har gjort? Ska man bara strunta i det och låta folk tro vad dom vill och skaffa sig en egen uppfattning? Det kanske bara blir mer misstänktsamt om man ska försvara sig när man är oskyldig, typ som att man vill få in dom på andra tankar för att ingen ska komma på att det är en själv som är den skyldige? Vad tror/tycker ni är det rätta att göra?

Jag skiter faktiskt i vilket som, jag ville vara ärlig och säga att det inte var jag! That´s it! Sen om dom tror på det eller blir mer misstänksamma är upp till dom. Jag har iallafall fått en chans att vara ärlig och stå upp för mig själv att jag inte är en hycklande tjuv, det räcker för mig!
.

Till min syster...


Fick vi en HUND eller en stand´in´pojkvän?
Alltså, jag börjar undra? Dom är så lika.

Jag hoppas inte detta är ett skämt, eftersom att jag är en smart blondin, och till och med jag börjar jag känna mig blåst. Då är det illa!

Vi sover ju i soffan nu förtiden, inte för skilsmässa eller något sånt, utan för vi gillar det och gillar tv:n. Men då sover vi ju i olika ändar, vilket vi också har sagt är okej när vi ger varann så mycket kärlek på dagarna. Men så "lånar" vi en hund. Vad händer?

Denna hund, vid namn Diesel, trycker upp sig bredvid mig i soffan. Fine, det är okej eftersom han ändå hoppar ner när han blir trött och inte tycker det är så gosigt längre. Men helt plötsligt brer han ut sig, lägger sig totalt på mig och börjar snarka. Okej, fine, en så länge, eftersom jag tror att han ska hoppa ner så fort jag rör mig eller vill göra något annat. Då börjar han snarka, och nu snackar vi snarka, som en människa alltså. Gulligt som fan, men jag undrar bara, har jag en pojkvän, eller en hund-pojkvän? Hunden sover bredvid mig och snarkar och min älskling sover vid fötterna? Okej! Alltså är det jag som får grabbarna att bete sig som grisarna dom är, eller älskar dom mig så mycket att dom kan vara sig själva med mig? Svara på den ni om ni kan :)
.


Ojsan...


Nu va det ett tag sen jag skrev igen, men det blir ju så ibland.
Så vad har jag gjort sen sist? Det mesta och ingenting egentligen.

Jag har träffat min snutteplutta Johanna och pratat gamla goa minnen :)
Jag har vart på 50-års kalas för Robins pappas kusin, vilket sluta lite knas eftersom Robins mamma råkade trilla och bryta foten. Men men, sånt som händer.
Jag har även badat i Dannike-sjön och cyklat till Hule, haha.

Nu har Robin och hans pappa varit iväg och köpt tapeter till tv-rummet som hans pappa ska tapetsera i helgen. Kommer bli så fint och skönt när det blir klart :)

Sen till det bästa av allt, min lilla Elli-Pelli kommer hem ikväll, fan va underbart!
.


RSS 2.0