28 Juli


Igår hos Samantha spelade vi krocket och låg ute och läste mest hela dagen. Hennes bror med kompis kom ut på kvällen, som båda är utbildade kockar, så dom lagade ihop älg- och renkött med potatis och sås till oss. Var jättegott! Tog en omgång i buzz innan dom åkte hem och vi gick och sov.

Idag har jag varit på bodyscrub på Ciluette. Kännde att jag behövde en ordentlig skrubbning nu efter sommarens alla bad och skit, haha. Efter det mötte jag Ellinor en stund och drack kaffe innan jag åkte hem. Väl hemma skrev Jukka o fråga om vi skulle dricka lite vin, så jag gick upp dit och tog ett glas och spelade kort. Kom hem för en timme sen, har precis duschat och nu ska jag börja packa inför imorgon ;)
.

27 Juli


Igår efter jobb och sömn, kom Kenneth hit, han som har hjälpt mig med hallgolvet. Han gjorde klart det sista på det, så nu är det bara lister som fattas innan det är helt klart. Känns skönt att ha fått ordning på det äntligen. Är ovant nu när man ser det färdigt, men det känns mycket trivsammare när man kommer in! Tänk att den lilla biten gjorde så stor skillnad.

Nu håller jag på att tvätta. När den är klar kommer Lasse in och hämtar mig, så ska jag följa med ut till dom. Hoppas bara på fint väder så att jag kan ligga ute i solen :)
.

23 Juli


Det blev ingen bio i förrgår, gick inga bra filmer, så vi struntade i det. Åt sushi och hämtade våra tågbiljetter iallafall. Det var väl på tiden att få det gjort kanske, haha.

Igår var jag bara hemma och tvättade och fixade. Lite senare på dagen umgicks jag med Jukka, satt i solen och pratade innan vi gick hem till mig och fortsatte tjata där. Spelade även Chicago om pengar för första gången, haha. Vinsten var 50 kronor, som jag vann. Sen körde vi kvitt eller dubbelt om det och då vann jag också. En vinst på hundra kronor är inte helt fel!

Nu är jag tillbaka på jobbet. Jag jobbar ju bara denna helgen innan jag går på semester igen, men det är faktiskt trevligt att vara tillbaka, även om det bara är över helgen :)
.

Bästisdag!


Jag stannade hos syster igår med. Vi var hos hästarna, spelade spel och grillade. Underbart!

Nu kom jag nyss hem från Jukka. Vi har druckit kaffe och varit på Lidl och köpt propplösning till våra avlopp. Dom stinker som fan emellanåt, så vi ska se om det hjälper att rensa, haha!

I eftermiddag ska jag möta Ellinor för en liten bästisdag. Vi ska kolla runt i stan, äta sushi och sen gå på bio. Jag älskar verkligen dom dagarna! Vi ska även passa på (om vi inte glömmer som vanligt) att hämta ut tågbiljetterna till våran kommande lilla resa! Puss på er allihop!
.

19 Juli


Idag är jag hos Lasse och Samantha och vi har mestadels spelat buzz. Fick även hjälp med att lägga det sista golvet i hallen idag. Det blev tyvärr inte riktigt som jag hade tänkt ha det, men nu är det ju lagt iallafall, ska bara fixas det sista på Torsdag.

Vad har jag mer gjort det sista? Har väl festat, träffat gamla godingar och varit på Almenäs. I Fredags hade vi grillkväll och på natten åkte jag, Johanna, Beckman, Jokey och Tommy ut till spökstaden. Det läskigaste var väl att bilen höll på att gå sönder mitt i skogen, som i en skräckfilm, men annars var det väl inte så skrämmande, haha!

Igår skulle det kommit en matt-städare hem till mig, Jonas Bengtsson, men han kom aldrig, haha! Det är nog mest våra internskämt som gör detta så roligt! Synd att han inte kom, haha!
.

Första semesterveckan!


Min första semestervecka har jag tillbringat med nära och kära. Har varit på Almenäs, hemma hos pappa och övningskört, varit hos Lasse och Samantha, festat på Harrys och lite sånt trevligt. Igår var jag i Falkenberg över dagen och idag har vi varit på Kyppe. Underbart :)
.

Semester!


Idag började min semester! Nu är jag ledig till den 23 Juli, jobbar en helg, sen fortsätter ledigheten till 13 Augusti. Underbart! Hoppas bara vädret håller i sig nu!

Idag åkte jag till Robin direkt efter jobbet. Vi började kolla på Kenny Starfighter filmen men jag somnade (inte så konstigt kanske, haha) så det blir att titta klart på den senare. Robin har bjudit på pizza och nu dricker vi varsinn 3,5:a. En slapp början på semestern, haha!
.

Tillbaka =)


Nu är det verkligen ett bra tag sen jag bloggade, men har mest varit hemma och vänt det senaste, så det har inte blivit så mycket tid över. Delar upp allt jag har gjort i olika delar så att det inte blir för mycket på en gång, sen ska jag försöka bli bättre på att uppdatera, men man gör så mycket annat än att sitta vid datorn nu när det är sommar och fint väder.

Kan börja med att berätta om veckan som varit och min helg:

I veckan har jag varit hos Robin, hos Steinert och på Almenäs. I Torsdags var jag, Ellinor, Johanna, Beckman, Maze och Joakim nere en sväng på Torsdagskvällen. Tog en sväng på småkrogarna och hade det trevligt. Underbart!

I Fredags åkte jag ut till Lasse och Samantha, där vi låg och solade och spelade badminton. Sen på kvällen kom Nicklas (Samanthas bror) ut och lagade god mat till oss innan jag åkte till jobbet. Igår kväll tog vi tre en runda minigolf innan jag började jobba igen. Jag kom trea, haha! Jag var duktig i början av banan, men så fort det kom till att putta i den i hålet ökade mina siffror med tre-fyra slag, haha! Det var iallafall väldigt trevligt!

Nu är jag på jobbet för att jobba min sista natt innan jag ska ha lite semester! Skönt :)
.

RSS 2.0