27 Februari


Igår tog jag och Ellinor en bästisdag. Vi började med att kolla på bokreorna och lite andra affärer. Fick köpt stövlar som inte är alltför stora för mina smala vader, vilket var bra eftersom jag har problem med att hitta det annars och att jag inte tycker att det är så fint när det sticker ut hur mycket som helst från benen. Efter shoppingen gick vi till Yoghi och åt. Lite jobbigt när det bara var vi och dom som jobbade där i hela restaurangen, för det var så tyst att man själv nästan ville viska, haha. Sen att Ellinor först fick fel mat är ju också ett minus. Efter det gick vi till Lilla så att jag kunde köpa mig en öl, där vi träffade på Samuel och hans kompis. Satt och tjata med dom innan dom gick på bio och jag och Ellinor satt kvar själva och pratade ett tag till. När Ellinor skulle hem ville jag fortfarande göra något, så bestämde att träffa Johanna och dom på Harrys. Drog dit för att vänta på dom, där jag mötte Nicke Nyström och följde med honom in så länge, vilket var bra eftersom att Johanna och dom inte kom sen ändå, haha. Var iallafall en lyckad kväll och träffade många jag inte sett på länge, trevligt! Idag har jag bara sovit och spelat kort med Jukka och Robin (jag vann igen) på kvällen innan jag gick till jobbet.

Våran dag i bilder:


.


Ny kamera


Innan när jag gick ner till tvätten för att hänga upp den, var det någon som hade roat sig med att stänga av en av mina maskiner. Kul? Så den ena tvätten var inte ren utan bara blöt, så det fick bli en tvättning på den igen och sen åka tillbaka för att hänga upp den. Lite drygt, men vad ska man göra när folk är så roliga?

Fick iallafall köpt min kamera! Det blev en ljusrosa Casio EXILIM EX-Z2. Hoppas bara att den är bra nu då, men det tror jag. Nu måste jag skynda att fixa mig, ska möta mitt Kex i stan :)

.


26 Februari


Vaknade för ungefär en timme sen. Usch vad lite jag har sovit! Kunde inte somna i natt, vet inte om det beror på att jag sov på dagen eller varför jag inte kunde somna, men mycket sömn har det inte blivit iallafall. Nu håller jag på att tvätta lite, så ska strax ner och hänga upp det. Medans det torkar sen ska jag följa med Lasse ut och handla lite, förhoppningsvis även kameran om den finns inne, så nu hoppas vi på det bästa :)
.

25 Februari


Vaknade vid 6 när Robin skulle till jobbet, så gick upp och kollade på hockeyn lite, tro det eller ej, haha. Det var inte så intressant, så jag bytte till Vakna med the voice sen istället. Plockade lite här hemma och sen sov jag lite till, att gå upp tidigt är inte min starka sida! Efter det har jag inte gjort mycket alls, tagit det lugnt i hopp om att min snuva ska gå över bara. Jag har nog hittat en kamera jag ska köpa nu med, visar imorgon om den finns inne och jag köper den då. Puss på er!
.

Ny kamera?


Jag skrev ju för ett tag sen om när jag hade tappat min kamera, men att den fortfarande fungerade. Jomen visst, i veckan gick den sönder, stängde bara av sig mitt i allt och gick inte att få igång igen. Självklart har jag testat att byta batteri, så det är inte det, haha! Sitter och kollar efter en ny kamera nu, men vilken ska man välja?
.

Allt för min syster


Kollade på filmen Allt för min syster för några dagar sen. Den var jättehemsk, alltså sorglig, men samtidigt så otroligt fin. Man blev riktigt sorgsen av att se den, men den var jättebra. Eller jag vet inte om jag vill säga att den var bra, för den var mest sorgsen och fin, så vill man ha en fin gråtfilm kan jag rekommendera den. Otroligt känslosam var den iallafall. Se den!


För att tipsa om något roligt och inte bara ledsamheter kan jag rekommendera Sommaren med Göran. Den var helt okej, men blir nog allra bäst på bakfyllan eller när man är övertrött!


.


23 Februari


Då var jag inne på min sista jobbnatt för denna veckan. Egentligen! Jag valde att ta lite extra, så det blir till att jobba Lördag och Söndag natt också, men det är aldrig fel. Frågan är bara vad man ska göra på Fredagen? Vill hitta på något, men samtidigt har jag gått och blivit snuvig sen jag fick klampa hem i snön efter jobbet i Lördags när det inte var skottat, så kanske är bättre att hålla sig inne tills det har gått över helt? Får väl se hur det blir, men tanken är väl att jag ska vara med gullungen Ellinor iallafall, vilket alltid är lika trevligt :)
.

22 Februari


Blev några öl med Jukka i Lördags, så igår var det en lugn dag. Var i knalle med Lasse och Samantha en sväng och köpte nya gardiner till vardagsrummet. Har fortfarande julgardinerna uppe, så det är kanske på tiden att byta, haha. På kvällen spelade jag, Jukka och Robin kort och jag vann! Idag har jag inte gjort så mycket, spelat lite Betapet med Johanna, men hon ägde mig stort. Märks verkligen att jag inte har spelat på ett tag. Nu väntar vi på att Jukka ska komma så att vi hinner spela en kortomgång innan jag ska till jobbet. De vill ha revansch! Lycka till med det säger jag ;)
.

20 Februari


Idag har dagen gått fort utan att jag egentligen har gjort något. Vaknade, tog ett bad, åt middag och sen var det redan kväll. Nu sitter jag och sneglar lite på melodifestivalen och väntar på att Jukka ska komma tillbaka. Vet inte riktigt vad vi ska göra, men något ska vi väl komma på!
.

Mer snö!


Fy fan vad det snöar hela tiden nu då! Kommer att bli riktigt drygt att gå hem från jobbet om några timmar. Jag kommer få pulsa hem i all snö och sen antagligen gå runt allting för stigen jag brukar gå på kommer väl vara helt igensnöad. Visst att jag egentligen gillar snö, men någon måtta får det väl vara! När jag kommit hem tänker jag inte gå utanför dörren mer idag!
.

18 Februari


Gick upp tidigt idag och följde med Lasse och Samantha och handlade lite tråksaker som typ diskmedel och kaffe. Fick iväg lite av panten också, vilket var bra eftersom att jag började bli ganska trött på att ha den ute på balkongen. Tog även en sväng till Kicks där jag passade på att bli medlem och köpte upp mitt presentkort på mascaran Fiberwig. Får väl testa och se om den är något att ha! När jag kom hem la jag mig och sov igen, sen kom Robin hem från Danmark, pratade lite med honom innan jag gick till jobbet och här är jag nu. Puss!


.


Jobbat extra


Även idag fick jag hoppa in lite extra, dom ringde och frågade om jag kunde komma i morse och det kunde jag ju, så nu kom jag nyss hem efter att ha jobbat i elva timmar. Det är skönt att man kan hoppa in och tjäna lite extra, speciellt nu när jag snart måste köpa lite möbler. Sen är det alltid roligt att hoppa in lite på dagarna så att man inte bara jobbar nätter. Ne, nu blir det nog att kolla på en film och sen sova. God natt allihopa!

16 Februari


Jag kom inte in på bloggen igår, krångel med blogg.se som inte är helt ovanligt nu för tiden. Var hemma och sov och kollade film hela dagen igår och idag har jag jobbat lite extra bara.
.

Prinsessa


Har precis kollat på filmen Prinsessa. Den var väl helt duglig, men det bästa i filmen var ju:

Det är en stor stad Stockholm, du måste tänka på det, där finns sprutnarkomaner! Dom kan sätta en spruta i armen på dig bara du går förbi.

Haha, klockrent! Strax är det dags för mig att gå till jobbet, puss så länge.

Graviddrömmar


På tal om att sova i förra inlägget kom jag på min skumma dröm jag hade för några nätter sen. Först var jag gravid och fick en bebis, helt smärtfritt hemma. Plötsligt låg min nyfödda bebis bara där, men den såg ut att vara 1-2 månader fast att jag precis "hade fött" den. Sen drömde jag att jag gick och la mig, så då började jag istället drömma att jag var gravid och skulle berätta det för alla, alltså som att det var planerat och att jag var glad för det. Efter att jag hade berättat det för alla, drömde jag att jag skulle gå ut och festa, för att jag ändå skulle göra abort, så då gjorde det inget. Helt skumt var det och allt var verkligen verkligt och jag kommer ihåg det tydligt, fan vad sjukt, haha!

Och NEJ! Jag är inte gravid på riktigt eller ens har barnlängtan! Tvärtom! När jag var mindre ville jag alltid bli en ung mamma och ha många barn. Nu har jag ändrat mig helt och det sista jag vill är att ha barn nu och helst bara två stycken när jag väl skaffar. Skumt att det kan ändras så! Tänk om jag ändrar mig så att jag inte vill ha barn alls när jag blir äldre? Det tror jag inte, men man vet ju aldrig ;)
.

Robins däck med ölen!


I Tordags när Robin kom hem från Danmark var han bara hemma en timme innan han däckade i soffan tillsammans med ölen och kläderna på. Ordagrant! Charmigt va?

l
.


Jobbhelg


Nu har min jobbhelg börjat, så nu blir det jobba Fredag, Lördag och Söndag natt för min del. Ha en bra helg mina små älsklingar!
.

Min röda väska


Har ju glömt att visa min väska som jag hämtade ut igår. Var faktiskt väldigt fin i verkligheten också, då jag bara hade sett den på bild innan eftersom jag beställde den över internet. Nå?


.


11 Februari


Efter jobbet idag gick jag och handlade lite, sen har jag mest plockat här hemma. Nu ska jag laga lite mat eftersom Robin kommer hem från Danmark strax. Fisk och ris får det bli. Puss!
.

Diskmedelspump


Lägger in en bild på min nya diskmedelspump som jag köpte igår. Den kommer att passa perfekt i mitt svart/vita kök! Nu ska jag gå, så jag lägger in mer bilder senare, ha en bra dag!

.


Jobba lite


Nu har jag nyss gått upp! Ska gå till jobbet om en stund för att hoppa in 7 timmar extra :)
.

Mina nya gratängformar


Jag börjar med att visa bilder på mina gratängformar jag köpte förra veckan, eftersom vi bara hade stora innan. Nu har jag en mindre, en fyrkantig och en stor, med avtagbara silikonhandtag. Dom kostade bara 39 kronor styck, jättebilligt och bra ju! Får visa fler bilder imorgon, för nu måste jag sova då jag ska hoppa in extra på jobbet tidigt imorgon. Godnatt!

.


Halv åtta hos mig!


Nu blir det Halv åtta hos mig på fyran, allas nya favoritprogram! Efter det kommer det bilder :)
.

Fikat med Ellinor


Blev att jag solade själv innan, då Johanna blåste mig och bara ville ha följe till affären, haha. Sötnosen! Efter det mötte jag Ellinor och vi gick till Tant Grön och fikade. Som vanligt pratade vi igenom våra framtidsplaner som likt alltid spårar ur och blir lite väl överdrivna kanske, men drömma kan man alltid. Tog efter det bussen till knalle, vilket var helt onödigt för mig att betala eftersom Lasse kom och hämtade mig sen ändå. Åkte och handlade och sen upp till mamma och sa hej, så nu kom jag nyss hem. Visar bilder senare på vad jag har köpt :)

.


Lunchställen


Nu ska jag strax gå ner till stan. Får se om jag får med mig Johanna att sola, annars gör jag nog det själv innan Ellinor kommer. Vi skulle ju egentligen ha lunchat, men vi kom fram till att vi nog bara ska ta en kaffe istället. I vilket fall som helst så hittade jag en bra sida igår för att hitta lämpliga lunchställen med både veckans meny och prislista! Jättebra! Eller hur?

http://www.boras.biz/lunchguiden/lunch.aspx?katid=4&datum=2010-02-12&show=all
.

Lunchtips?


Imorgon ska jag och Ellinor äta lunch eftersom hon har två timmars rast då. Nu är bara frågan vart vi ska äta någonstans? Vi vill testa något nytt ställe, men vi kommer inte på något som lockar. Därför undrar jag om någon kan tipsa om något bra lunchställe i Borås? Vore snällt :)
.

Hemmafrudagen!


Idag är en såndär av mina klassiska hemmafrudagar då jag städar, handlar och tvättar.
.

Snabba cash


Steinert den lilla bitchen har ju gått och fått pengar, därför valde han att bjuda mig på bio. Gullunge! Vi valde att gå på Snabba cash igår. Jag har fortfarande inte bestämt mig för om den var bra eller inte, haha. Jo, den var bra, fast det var jobbigt att se den på bio, alldeles för högt ljud så man fick ont i öronen och blev stel av att sitta så trångt, haha. Det är nog mest det att jag hade förväntat mig en riktigt love-känsla, eftersom jag brukar gilla sådana filmer, så jag hade nog lite för höga förväntningar. Den var ganska brutal emellanåt också, men visst, den var helt klart sevärd och jag ska se den igen, fast då får det bli hemma efter att jag har läst klart boken. Steinert och hans vän sa ioförsäg att det var väldigt mycket som fattades och att den var väldigt olik boken, men så brukar det väl vara. Skådespelarna var iallafall riktigt bra!


.


8 Februari


Förlåt mina kära läsare för en kass uppdatering denna helgen. Jag har helt enkelt inte orkat skriva och sen har jag inte gjort så himla mycket att skriva om heller. Mest tagit det lugnt hemma, spelat kort och kollat på film. Var faktiskt skönt, men helgen gick för fort. Det enda händelserika jag har gjort var att jag var på bio igår, Snabba cash, men det berättar jag om senare. Måste hämta min tvätt och sen ska jag upp till Jukka och dricka kaffe. Puss!
.

Sjuk


Fan, nu har jag blivit sjuk, missa personalfesten och att vara med Frida, hatar det!
.

Lampköp


Nu har jag precis kommit hem efter att ha varit i knalle med Lasse. Blev att jag köpte massa lampor, så nu är jag fattig, men det får det vara värt, haha. Får visa bilder senare! Köpte även lite annat småskit och var på systemet och inhandlade dryck till personalesten imorgon. Fast just nu mår jag inte alls bra, så jag hoppas att jag inte börjar bli sjuk? Ska packa upp sakerna och sen lägga mig och vila en stund så kanske det går över. Skriver senare igen, puss puss!
.

Kaffe med mamma och Lasse


Jag orkade inte sitta vid datorn igår, därför blev det inget inlägg. Hinner inte skriva så mycket nu heller, för strax kommer mamma och Lasse hit på kaffe, men skriver senare igen :)
.

2 Februari


Denna dagen har mest bestått av sömn, som vanligt när jag jobbar natt. Följde med Samantha till Gina Tricot en sväng förut bara, där jag köpte ett blått diadem med en rosett på. Jag vet inte ens när jag ska använda det, men jag blev så sjukt sugen på att bara köpa något! Måste verkligen ner till stan och ta en hel shoppingdag snart alltså! Visar bild imorgon :)
.

1 Februari


Denna helgen gick snabbt, eller jag tycker att hela tiden går fort nu, idag är det ju redan första Februari. I Lördags skulle jag egentligen ha festat med Jenny. Vi blev erbjudna förfest med dricka av Axel, men alltihop blev konstigt för att Axel och hans vän hade bråkat eller något sånt, så jag och Jenny valde att åka hem istället. Inte så konstigt kanske efter att ha stått ute i kylan hur länge som helst och frusit halvt ihjäl. Väl hemma tog jag ett skumbad för att tina upp och ett glas rött vin! Jag försöker att lära mig att dricka det och då är det lika bra att passa på när Robin vinner massa flaskor på båten, haha. Det var himla skönt faktiskt att komma hem tidigt och bara ta det lugnt resten av kvällen. Söndagen och denna dagen var inte heller så aktiva fram tills att jag jobbar nu. Har varit en bra helg fast det inte blev som det var tänkt!
.

RSS 2.0