Valborg


Idag är det Valborg och jag har inte gjort mer än sovit, tvättat och nu är jag på jobbet igen.
.

29 April


Efter att jag gått upp kom Lasse på kaffe och sen åkte vi och handlade lite mat, så jag kom nyss hem. Funderar på om jag ska gå till ica och hämta mitt paket, eller om jag bara ska laga mat och sen sova tidigt. Får väl se vad jag hittar på. Puss!
.

Helgen i Kiel


Kryssningen med jobbarvännerna till Kiel blev verkligen jättelyckad. Hade riktigt trevligt och roligt hela tiden. Fick även köpt hem en del alkohol och det är ju inte helt fel att ha hemma. Speciellt inte när det var så billigt. Orkar inte lägga in bilder nu, så gör det någon annan dag och kanske berättar lite mer då istället.

Nu har jag gått in i min intensiva jobbperiod. Ska byta schema denna veckan eftersom jag blir vikarie för en annan som ska ha bebis, så nu blir det mestadels jobb en vecka framöver. Är lite segt, men samtidigt uppskattar man ledigheten mer efter att ha jobbat längre och fått längta lite. Nu måste jag tråkigt nog betala mina räkningar, puss!
.

Kiel


Nu åker jag på kryssning till Kiel med jobbet, är tillbaka på Söndag igen :)
.

Mina presenter från Thailand


Har ju glömt att visa vad jag fick i present av Jukka, som han hade köpt i Thailand till mig. Gullig gest av honom och han hade faktiskt varit inne på msn för att fråga vad jag ville ha, men jag hade inte varit inne, så då lät han fantasin flöda. Resultatet av det blev en askkopp med en naken tjej (?) och ett hårband, haha. Var snällt av gullungen att köpa något alls, för han är egentligen inte presentköparkillen, så jag blev glad :)


.


22 April


Hårfärgen blev väl lite halvdan igår. Inte helt perfekt men inte heller helt för jävlig, så det får väl duga, haha. Jack och Jukka gjorde sitt bästa iallafall och det var snällt att dom hjälpte mig. Kändes nästan som att vara på en riktig gaysalong när dom stod på varsinn sida och drog upp håret i plastmössan och man bara hörde Jukka säga ojoj så fort han fick fram lite hår, haha ;)

Idag har jag städat och packat, sen bokat klipptid, solat och träffat Ellinor en stund innan jag började jobba. Jobbar nu, sen blir det hem och sova några timmar innan jag ska åka till Kiel med jobbet. Ska bli roligt att komma iväg lite :)
.

Slinga håret


Nu ska Jukka och Jack hjälpa mig att slinga mitt hår, får väl se hur detta kommer att gå, haha!
.

21 April


Kom hem från Robin för ungefär en timme sen, tog samma buss som han tog till jobbet. Blev ingen film igår ändå, utan vi tittade bara på tv istället, men det var trevligt. Idag ska jag mest förbereda inför Kiel, städa och plocka fram packning och lite sånt. Får väl se om Jukka är hemma sen, så kanske jag tar en sväng dit och lyssnar på hans Thailandprat, haha.
.

Hos Robin


Var i stan med Ellinor innan då, vi drack kaffe och kollade solglasögon. Hittade ett par på Faith, måste bara hitta mitt presentkort dit så att kan köpa dom, haha. Skulle även växla pengar, men eftersom det inte går några flyg, så hade dom inte några euro. Kanske att dom skulle få in nya på Fredag, men det var inte säkert. Det får väl lösa sig på något annat sätt annars. Nu är jag hos Robin, har nyss ätit och ska strax kolla på en film. Puss!
.

20 April


Har precis pratat i telefon med Jukka. Han har ju varit "fast" i Thailand några dagar, men nu har dom kommit till Arlanda iallafall och skulle åka buss därifrån om en stund. Hann inte prata så länge eftersom han var tvungen att förbereda sig, så får väl ta allting när han är hemma ordentligt istället. Det tråkiga är bara att jag inte får min sprit nu, bara för att det har varit sånt strul med flygen har ingen kunnat få ut något som det beställt till planet!

Nu ska jag gå till stan och möta Ellinor. Där ska vi kolla solglasögon, kläder och jag ska passa på att växla pengar till Kiel :)
.

Min nya tunika/klänning


Här kommer bilden som jag lovade häromdagen. Söt va?


.


Ibland har man tur


Det är längesen jag var såhär fattig redan i mitten av månaden. Okej, det är ju mest för att jag lånat ut massa pengar som jag får tillbaka lagom till Kiel-resan, men ändå. Igår låg jag till och med minus på kontot eftersom dom hade tagit betalt för min internetbank och mitt visakort. Tro fan att jag då hittar 50 kronor på vägen ner till stan! Okej att 50 kronor inte är så mycket att hurra för, men det är sånt som bara inte händer, haha! Fattig som aldrig förr och att man då hittar pengar bara sådär liksom :)
.

15 April


Gick upp vid 8 i morse och direkt då ringde Ellinor. Pratade med henne några timmar tills jag skulle infinna mig hos Johanna för att titta på Våra bästa år. Hade perfekt timing och kom precis när det skulle börja! Efter det gick vi ut och satte oss i solen, riktigt skönt! När vi hade suttit där ett tag och solen började gå i moln gick jag ner till stan och mötte Ellinor istället. Tog en sväng på HM och spenderade halva mitt presentkort på en tunika/klänning. Ser lite tråkig ut, men var jättesöt på. Visar bild senare!

Kom hem för ett tag sen och har nyss ätit, så nu ska jag gå och se om mitt varmvatten har kommit igång så att jag kan duscha! Det var avstängt igår, upptäckte jag när jag stod där och skulle duscha. Trevligt med iskallt vatten! Det blev inget med det! Kände på det i morse men då var det fortfarande kallt, så nu hoppas jag att det har kommit igång igen. Tycker att dom borde ha skrivit en lapp om det ska vara avstängt? Jag hoppas verkligen att det bara är ett tillfälligt fel och inget som trasigt, haha!
.

14 April


Idag har det varit fullt upp sen i morse. Först var det ju mötet och sen gick jag hem till Frida på kaffe. Efter det vidare till stan och mötte Ellinor (som vanligt på Onsdagar) och efter det vidare till Johanna för att sitta ute i solen och prata lite, innan jag fortsatte min väg hem. Det är så underbart att det är fint väder och ljust på kvällarna, så att man kan börja gå överallt och träffa alla igen + att slippa betala bussen hela tiden, haha. Får väl bara se hur länge detta fantastiska väder stannar kvar i Borås?
.

Möte om Kiel


Nu ska jag strax på möte med jobbet, fast idag ska det handla om Kiel som vi ska åka till om två helger, så det ska bara bli intressant. Vi måste ju bestämma mötesplats och allt sånt :)
.

Datoruppehåll


Har inte orkat sitta vid datorn på jättelänge, vilket har gått ut över bloggen. Har bara satt på den för att göra något snabbbt om det har varit ett måste, annars har den fått vara. Istället har jag ägnat mig åt att jobba, sova, festa och nu de senaste två dagarna har jag mest suttit ute på balkongen. Ska försöka att inte tröttna på datorn igen och bli mer aktiv här på bloggen :)
.


Långfredagen


Skulle egentligen ha jobbat i natt, men får jobba dagen imorgon istället eftersom det inte fanns någon som kunde jobba då. Det ska nog gå bra det också, får försöka skynda mig hem sen bara då vi ska festa! Nu ska jag diska lite och sen gå och lägga mig, väntar bara på att Johanna ska ringa först :)
.


1 April


Nu har jag haft fullt upp i några dagar. I Tisdags skruvade jag ihop en massa möbler och målade och fixade. Igår kom Lasse och hjälpte mig att skruva upp allting och fixa massa annat smått. Idag kom min säng, så Nicole kom och hjälpte mig att skruva ihop den. Skönt att få lite ordning och att saker börjar bli klart. Idag och imorgon är det att jobba som gäller, men på påskafton är jag ledig så då blir det fest!
 
Ellinor skämtade med mig innan och jag gick på det, haha. Det var ett bra skämt faktiskt och jag hade inte ens en tanke på att det var första April, haha. Det är nog första gången hon verkligen har lyckats lura mig med något :)
.

Jukka till Thailand


Nu har Jukka precis varit nere och hälsat på. Strax åker han till Landvetter för att åka till Thailand i två veckor och jag är ju sådär lagom avundsjuk! Hade ju inte varit helt fel att åka dit. Jag får väl nöja mig med att jag får en flaska sprit när han kommer hem igen, haha ;)
.

RSS 2.0