Lampkontakt, Clementin/Satsumas


Idag har vi fått upp lamporna i hallen. Det visade sig att IKEA inte skickar med sladdarna, jag vet inte vad de heter, men jag kallar det för kontakterna, som man behöver. Det tyckte jag var konstigt, jag har skaffat tre andra taklampor nyligen och alla har haft det. Hur ska jag då veta att det inte följer med det denna gången? Vet inte om det alltid är så på IKEA att det inte följer med, eller om det bara var till just dom lamporna jag köpte. Lite irriterande var det ju, räknar dom inte med att blonda tjejer utan lampsladdskoll ska handla där? Som sagt, tre lampor tidigare och alla med sladdar till, då utgår jag ifrån att det finns, men det kanske bara är jag? 
Eftersom det inte ingick, fick jag köpa det på Coop igår, så nu hänger dom äntligen där dom ska i hallen. Det blev fint och dom passade bra där :)

En annan sak som jag undrar över är vad det är för skillnad på Clementiner och Satsumas? Ellinor skulle köpa clementiner på Coop igår, men det stod att det hette satsumas, fast det var ju clementiner. Vad är skillnaden? Eller är det samma sak fast olika namn, typ att satsumas är clementin på latin eller något? Någon som vet?
.

Kommentarer
Postat av: Ellinor

jag kan tala om för dig vad skillnaden var, dom där jävla satsumaserna var inte lika goda! dom var nog förgiftade för det smakade så :( men jag åt upp alla ändå :)

2009-10-27 @ 19:42:40
Postat av: Tessan

Haha okej Ellinor :) Ja du får ju inte slänga något ;)

2009-10-29 @ 22:07:20
URL: http://tessitessan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0