Flytt, träningsvärk och jobb


I Onsdags flyttade vi äntligen in på Boda. Blev ett väldigt springandes i trapporna för att få med sakerna från Robins lägenhet, lite drygt att det är på tredje våningen och att vi hade mer saker än vi trodde, haha. Det resulterade i en väldans träningsvärk i vaderna för min del. Brukar tycka det är lite skönt annars så att man känner att man gjort något, men denna värken är bara jobbig, kan inte ens gå ordentligt, haha. Men det går väl över det med.

Har fortfarande lite små saker att fixa i lägenheten, men det är mest som små skönhetsfel och är lätt ordnade. Väntar även på kylskåpet och fläkten som förväntas komma senast på Tisdag, börjar bli lite trött på grillat och att inte kunna ha mat hemma utan att man måste gå till affären stup i kvarten. Vet inte hur många mjölkpaket jag slängt nästan helt fulla, eftersom den står ute och blir dålig utan kylskåp.

Hela denna helgen jobbar jag. Det ska ju öppna en affär vid oss idag, så innan jag sover ska vi nog dit och kika lite, dom hade en del premiär erbjudanden, får la se om det är något att ha!

Har varit en bra vecka med mycket gjort, som flytten, hämtat passet, ordnat saker hos hyresvärden m.m. Måste bara köpa alla resterande möbler också då alla rummen bara är halvt möblerade, haha. Sen måste vi fixa Robins lägenhet och få sålt den med eftersom man inte fick hyra ut den i andra hand, synd. När allt det är ordnat, kommer allt kännas mycket bättre. Lite tråkigt nu när man inte har tid över till annat än jobb och fixande. Men men, snart är jag tillbaka som vanligt igen! Då blir den efterlängtade ölen med Johanna, fikan med Frida, shoppingrundorna med Ellinor och allt annat som man fått avstå i brist av tid, äntligen av :)
.

Kommentarer
Postat av: Johanna

"Då blir den efterlängtade ölen med Johanna".. Låter mkt mkt bra :D

2009-09-20 @ 11:53:53
URL: http://johannahansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0